לא...חוסם נשים?
ממה שהתנסיתי כן, אבל לא חפרתי לעומקאתרוג חוסם כמו נטפרי?
ותכלס' באיזה סינון ווצאפ עובד יותר טוב?
השאלה מה את מחפשת..איזה סינון יותר ידידותי לווצאפ ווב?
אתרוג? נטפרי? אתרוג פלוס?
איפה אפשר להתייעץ לצורך ווצאפ ב-2 קבוצות ספציפיות?
מה יש שם? הכוונה לאתרוג, לא רימון כמובןאם לא איכפת לך מרוב ככל מה שיש שם, כולל פריצות וכו', אז אתרוג. פתוח בברירת מחדל לכולם, כולל [כמעט] הכל.
ז"א שאין על הווצאפ שום חסימה (כמו שאין חסימה על המייל, רק שבווצאפ אפשר להגיע גם לערוצים קבוצות וכן הלאה)מה יש שם? הכוונה לאתרוג, לא רימון כמובן
החשוב לי ביותר זה חסימת תמונות נשים. כרגע יש לי נטפרי ואני מרוצה. אבל מזמן חשבתי לעבור סינון בגלל כמה דברים לא נוחים לי אישית. בגלל זה אני מתלבטת.
אני צריכה קבוצה ספציפית מהעבודה. ויתכן ויהיו תמונות נשים.. אז זה יותר טוב כמו מייל..ז"א שאין על הווצאפ שום חסימה (כמו שאין חסימה על המייל, רק שבווצאפ אפשר להגיע גם לערוצים קבוצות וכן הלאה)
בשאר הדברים כמובן שיש חסימה על תמונות נשים
כןאני צריכה קבוצה ספציפית מהעבודה. ויתכן ויהיו תמונות נשים.. אז זה יותר טוב כמו מייל..
זה באתרוג?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים