המלצה על יועץ משכנתאות באשדוד

• הוסף לסימניות
מחפש יועץ משכנתאות תותח באיזור אשדוד מישהו יודע להמליץ מנסיון (עסקה מורכבת)

• הוסף לסימניות
אני מכיר מישהו טוב באשדוד
אבל אתה רוצה דוקא מישהו משם?

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום (מניסיון) על אשר רוזנבוים
053-312-9800
תותח על!
זריז ויודע לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצל חי יעוץ משכנתאות
ממש נהננו סידר לנו את המשכנתא בצורה הכי טובה שיכול להיות
הסביר כל צעד וצעד וענה על כל שאלה
0537471431

• הוסף לסימניות
יש לי להמליץ על מישאל חדד תותח על.
יש את יעקב הרצוג תותח.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שמעתי על אברהם גרברציק שהוא יועץ טוב מאוד מכמה אנשים

• הוסף לסימניות
מורכב-הנ"ל
מורכב מאד-פנה לשוירץ זה ההתמחות עובדים עם הלקוחות הכי שמנים במגזר (היכרות עם חלק מהעובדים) (איך שלא יהיה תדגיש גם את הריביות בעסקה מורכבת זה לפעמים קצת מוזנח)

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על יענקי הרצוג, בעבר מנהל מחלק המשכנתאות של הבינלאומי באשדוד.
3132184 שטרודל ג'ימייל...
ויש גם את פינחס הרשטיק שהוא יחסית חדש (3 שנים) אבל נותן פייט חבל על הזמן, פתרונות יצירתיים במיוחד לבעלי הכנסה נמוכה:
טלפון: 0534185287

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על חזקי אולמן- 0548460281
עבד בעבר במחלקת המשכנתאות בבנק פאג"י באשדוד
אדיב מאוד ותותח על.
היינו נורא מרוצים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה