כיריים המלצה על כיריים גז 5 להבות

• הוסף לסימניות
מחפש לקנות כיריים גז 5 להבות מזכוכית
יש לך המלצות על חברה מסוימת? דגם מסוים?
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי דיס על בלרס זכוכית בסגנון הזה:
SHG9095_29012023204345.jpg

אחרי פחות משנה התפוצץ בלי שום סיבה!! וכמובן אין אחריות.
כמו כן יש חוסר תיאום בין הרווחים כיון שצריכים להכנס סירים גדולים על להבות גדולות לא היה מקום וכל הזמן סירים תקעו את הכיריים. לעומת זאת אם אתם זוג צעיר עם סירים קטנים לא יפריע לכם.
המשטח היה נוצץ אבל את החצובות והמבערים היה מאד קשה לניקוי כך שבתוצאה הכללית היו כתמים לבנים. (נראה לי בגלל שזה מט.

אם זה לא לתועלת אמחק את התגובה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי דיס על סאוטר זכוכית בסגנון הזה:

כמו כן יש חוסר תיאום בין הרווחים כיון שצריכים להכנס סירים גדולים על להבות גדולות לא היה מקום וכל הזמן סירים תקעו את הכיריים. לעומת זאת אם אתם זוג צעיר עם סירים קטנים לא יפריע לכם.
המשטח היה נוצץ אבל את החצובות והמבערים היה מאד קשה לניקוי כך שבתוצאה הכללית היו כתמים לבנים. (נראה לי בגלל שזה מט.

תודה אולי שמעתם על אחר שכן מומלץ?

• הוסף לסימניות
לי היה של בוש 5 להבות רחב (נראלי 70 סמ)
מקסימות! עם להבת טורבו.

בענין של שברים הבנתי שאם יש סדק עם הזמן הוא עשוי להתפוצץ.
חוץ מזה ב"ה הייתי מרוצה מאוד, אנסה לחפש לך את הדגם.

• הוסף לסימניות
זה מה שהיה לי בשחור
כייפיות ונוחות מאוד!

קבצים מצורפים

• 20230503_213246.jpg
    20230503_213246.jpg
    KB 183.8 · צפיות: 99
  • הוסף לסימניות
תודה אולי שמעתם על אחר שכן מומלץ?
כרגע יש לי נירוסטה בסגון של פעם ואני מרוצה מאד (הכוונה החצובות על כל המשטח) לא זוכרת חברה אולי גם סאוטר?
הטורבו בצד ממש נח
42161.jpg

1683138914837.png

• הוסף לסימניות
יש לי דיס על סאוטר זכוכית בסגנון הזה:

מצטרף גם לי זה התפוצץ באמצע טיגון חצילים

• הוסף לסימניות
איך הנקיון שלו זה פרקטי? נשאר כתמים?
לא. זה ממש נוצץ. מרוצה מאד. נקיון קל (אני עובדת עם מגבונים מטעמי פינוק אז אחרי כל שימוש מגבון משאיר לי כיריים נוצצות) פעם בשבוע חצובות ומבערים יוצא שחור בלי כתמים (מנקה עם חומץ)

אגב, עידכנתי את החברה שהתפוצץ לנו בהודעה הראשונה שלי

• הוסף לסימניות
אפשר לבשל סיר גדול באמצע ועוד סירים מסביב או שהאמצע תוקע?
אוי אני לא ממש זוכרת כבר שנתיים בלי זה אבל בגלל שהן רחבות ואפשר לשחק עם הסירים על החצובות אז אין בעיה, אלא אם הסיר ממש תותחי אז קחי בחשבון סירים קטנים בצדדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה