הבר בויאר זה משהו נפלא במיוחד .מישהו מכיר? שמעתי על מכון ידידיה או הרב בויאר. מחפש המלצה ממישהו שיודע. (אפשר גם על מישהו אחר).
תודה רבה.
יש אחד שקוראים לו הרב יצחק סגל 0527152360 שהוא פשוט ליגה אתה יכול לשמוע אותו גם בקול הלשון ולהתרשם .מישהו מכיר? שמעתי על מכון ידידיה או הרב בויאר. מחפש המלצה ממישהו שיודע. (אפשר גם על מישהו אחר).
תודה רבה.
הוא גם מלמד/מדריך?יש אחד שקוראים לו הרב יצחק סגל 0527152360 שהוא פשוט ליגה אתה יכול לשמוע אותו גם בקול הלשון ולהתרשם .
בחלט כן .הוא גם מלמד/מדריך?
מה תפסיד מליצור קשר עם מזכירתו ב- 0527152360 ?יש עוד מישהוא שמכיר\ממליץ את הרב סגל הנ"ל
נו יצרת קשר עם הרב סגל?יש עוד מישהוא שמכיר\ממליץ את הרב סגל הנ"ל
אני לא מתעניין לגבי לשלוח איליו מטופל, אלא ללמוד איך לטפל, וע"ז אני מברר מי מעביר הכי טוב, לפי הבנתי יש מומחים חרדים שיש להם תכונות וחוש לזה, אבל זה לא משהוא שהם יכולים להעביר לאחרים,אני יודע מקרים רבים אצלו שבאו אליו ממטפלים אחרים ולא הצליחו להניב תוצאות והוא פשוט היה כמו מלאך שהציל הן זוגות רבים ובחורים רבים ועוד...
רבינו תנסה ולא תתחרט זהו מומחה מס'1 לדעתיאני לא מתעניין לגבי לשלוח איליו מטופל, אלא ללמוד איך לטפל, וע"ז אני מברר מי מעביר הכי טוב, לפי הבנתי יש מומחים חרדים שיש להם תכונות וחוש לזה, אבל זה לא משהוא שהם יכולים להעביר לאחרים,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים