המלצה על מברגת אימפקט במחיר שפוי

• הוסף לסימניות
מי שמבריג פה ושם בורג לא צריך גם worx
זה לא מדוייק בכלל, ואסביר:
עד היום היתה לי מברגה פשוטה, שהבריגה לי פה ושם, אבל כשהייתי צריך עבודות טיפה יותר כבדות, כבר היא לא היתה סוחבת, והייתי צריך לשאול מגמ"ח וכו', אז בשביל מה אני מחזיק מברגה? בשביל לקחת אח"כ אחרת מגמ"ח?
זהו בקיצור.

• הוסף לסימניות
מניסיון כן. דגם ספציפי לא. אולי מחר..
אולי זו?
1599509086636.png

• הוסף לסימניות
הסיפור הוא שבעלי בדיוק באותו סיפור אחרי שהמקיטה עשתה את שלה והוא חיפש אחת חדשה ומבירורים אצל אנשי מקצוע מנוסים ואפי' שימוש בזה. זה המסקנה אבל עדין לא קנה בגלל שהוא קונה את זה דרך בעל מקצוע. ולכן הדגם בדיוק לא בדוק [ולא רוצים סתם לומר..]

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי מה זה אימפקט?
זו מברגה שכשהיא נתקלת בקושי היא דופקת
וסתם בכללי לי יש מברגה שקניתי מסיטי שופ לא יודע איזו חברה מוזרה משהו כמו סוזוקי אנרגיה כבר שנתיים בלע"ר עובדת מעולה ואני הרבה יותר ממבריג בורג פה ושם אימפקט כמובן

• הוסף לסימניות
אימפקט זה מברגה, לא אימפקט זה טוב להבריג בורג למשקפיים... בכל מקום שמכניסים בורג - לדיבל, לעץ, וודאי למתכת - רק אימפקט יעשה את העבודה. אבל כפי שכתבו לפני - למעשה כל מברגת אימפקט מכל חברה מבצעת את העבודה, אורך החיים של המברגה זה בעיקר העניין של ה"שמות הגדולים". על מנת לשפר את העבודה: אם עיקר ההתעסקות שלכם עם המברגה זה עם ברגים קודחים, או החיבור לוחות גבס לפרופילי אלומיניות וכדומה - לא פחות מ-18 וולט, אבל אם השימוש העיקרי הוא לקירות ולעץ - אין צורך ביותר מ-10.8 וולט, שגם יודע את העבודה במקרים הקשים, אבל דורש יותר מאמץ. ועוד טיפ קטן וחשוב: דייקו בביטים, בראשי המברגה שיתאימו לבורג, יש הבדל משמעותי מאוד בין ביט PH - הסטנדרטי, שנועד לברגים קודחים, פח וכדו' לבין ביט PZ, שתופס חזק את ברגי הסיבית הפשוטים והמוכרים, בהם יש חריץ נוסף בין כל 4 התעלות.

• הוסף לסימניות
זו מברגה שכשהיא נתקלת בקושי היא דופקת
וסתם בכללי לי יש מברגה שקניתי מסיטי שופ לא יודע איזו חברה מוזרה משהו כמו סוזוקי אנרגיה כבר שנתיים בלע"ר עובדת מעולה ואני הרבה יותר ממבריג בורג פה ושם אימפקט כמובן
מה שנקרא DRILL, תודה בכל מקרה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי מה זה אימפקט?
אימפקט בקיצור: חוויית הברגה אחרת. פחות מאמץ לדחוף את הבורג לחומר.
ובאריכות: מה שהסבירו כאן, ובמקומות אחרים...
וכמו שכתבו באחד האשכולות, שזה כמו להשוות מקדחה לפטישון. צריך לנסות כדי להבין.

• הוסף לסימניות
@שרילנקה
יש עדכון על זה? דגם ספציפי?
הסיפור הוא שבעלי בדיוק באותו סיפור אחרי שהמקיטה עשתה את שלה והוא חיפש אחת חדשה ומבירורים אצל אנשי מקצוע מנוסים ואפי' שימוש בזה. זה המסקנה אבל עדין לא קנה בגלל שהוא קונה את זה דרך בעל מקצוע. ולכן הדגם בדיוק לא בדוק [ולא רוצים סתם לומר..]

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על מברגה מהחברה הזאת (לא אימפקט לשימוש ביתי):

או שעדיף את זה:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המינוס של אימפקט זה שהם לא מתאימים לעבודות עץ עדינות כמו ארונות ומדפים,
הדפיקות שלה הורסות את ההברגה בעץ.
דיברתי עם נגרים מקצועים ואישרו את הענין

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוסיף פוטר נוסף, מה זה אומר?
ראש פוטר שמתאים למברגת אימפקט.
מה היתרון? לא יותר מידי לדעתי, זה אומר שאם יש לך קודח עגול ולא משושה, תצטרך לחבר את הראש ואליו את הקודח.
במילים אחרות: אי אפשר לחבר קודח עגול למברגת אימפקט בלי הראש פוטר.

• תודה
Reactions: szn

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה