המלצה על מדפסת משולבת שעובדת טוב

• הוסף לסימניות
אם יש לכם מדפסת משולבת הזרקת דיו שעובדת טוב בלי בעיות אתם מוזמנים להמליץ, הקודמת שלי כבר לא עושה את העבודה.

• הוסף לסימניות
HP 4500 מצוינת,
שנה וחצי בלי שום בעיות בלי עין הרע...
זה נקרא הרבה?

• הוסף לסימניות
Canon MX360

בשימוש שנה. מרוצה מאוד
וגם זולה (290 ש"ח בערך)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, יש עוד המלצות?

• הוסף לסימניות
אם את מבקשת המלצות,
אז ההמלצה שלי היא שתגנזי את הרעיון לקנות שוב מכונה של הזרקת דיו, ותעברי ללייזר.

את היתרונות של הלייזר מול ההזרקת דיו אין עניין לכתוב, כי הם ידועים לכל...

• הוסף לסימניות
אני רוצה עכשיו לייזר, אבל לא ענקית ומפחידה אלא קטנטנה. יש המלצות?

• הוסף לסימניות
HP pro8600. אלחוטית. מצוינת! מאד מאד מאד חסכונית, גם בצבעוני וגם בש.ל. קצת יקרה, אבל לדעתי שווה, ואני מדפיסה המון. (היתה לי HP ישנה שהחזיקה מעמד מקסים, למרות השימוש הרב, אבל היא היתה שותה דיו, וזו- אני משתמשת ומשתמשת ומשתמשת ולא נגמר.)

• הוסף לסימניות
משולבת מצוינת- חדשה אבל בינתיים אני מרוצה עד הגג
והיו לי מדפסות מצוינות אחרות של HP אבל זו מכניסה אותן בכיס:
HP 4615
קיימת גם באלחוטי
חסכונית בדיו
תפעול נוח
החסרון היחיד- בצבעוני מדפיסה לאט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה