המלצה על מדפס אלחוטית בייתית ובקשת עזרה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מעונינת לקנות מדפסת אלחוטית ולא מבינה בזה כ"כ..
אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי איזה דגם, חברה כדאי לקנות. ומה הדברים הנוספים שצריך בשביל זה-
אם ההדפסה ממחשב נייח, איך יהיה אפשר להדפיס עם אלחוטי? (יש לי אינטרנט עם סטיק)
עדיף לי מדפסת צבעונית אבל אני רוצה לדעת מה ההבדלים במחיר בין צבעוני לש"ל
ועוד שאלה, (סליחה על הבורות..)
האם יהיה אפשר גם לשלוח פקס בלי שהמדפסת תהיה מחוברת לטלפון, ואיך?
תודה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
ננסה לעשות סדר
הדפסה אלחוטית לא קשורה לאינטרנט רק צריך שיהיה ראוטר במחשב הנייח לקלוט שדר מהמדפסת
מדפסת ביתית אפשרית רק בצבעוני
לא כל מדפסת כוללת פקס במידיה ויש אפשרות לפקס זה מחייב חיבור לשקע טלפון
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הדפסה אלחוטית לא קשורה לאינטרנט רק צריך שיהיה ראוטר במחשב הנייח לקלוט שדר מהמדפסת
יש לכמה חברות אופציה של אלחוט ישיר, היינו שיש אופציה לחיבור WIFI ישיר בין המחשב למדפסת ללא ראוטר.
כמו"כ יש עוד קצת מדפסות ישנות אלחוטי של בלוטוס. :)

• הוסף לסימניות
יש לכמה חברות אופציה של אלחוט ישיר, היינו שיש אופציה לחיבור WIFI ישיר בין המחשב למדפסת ללא ראוטר.
כמו"כ יש עוד קצת מדפסות ישנות אלחוטי של בלוטוס. :)
סליחה לא הסברתי את עצמי כראוי המונח ראוטר מבחינתי זה לא מה שמחובר לשקע אלא האנטנה לקליטת wifi
כי מדובר במחשב נייח שלא קולט wifi אז איך הוא יקלוט שדר מהמדפסת?
חייב ראוטר כלומר אנטנה

• הוסף לסימניות
סליחה לא הסברתי את עצמי כראוי המונח ראוטר מבחינתי זה לא מה שמחובר לשקע אלא האנטנה לקליטת wifi
כי מדובר במחשב נייח שלא קולט wifi אז איך הוא יקלוט שדר מהמדפסת?
חייב ראוטר כלומר אנטנה
מתאם WIFI זעיר בכ40 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה