שאלה המלצה על מד ליזר של בוש

• הוסף לסימניות

היי​

יש אולי למישהי את המד ליזר של בוש דגם Bosch GLM 50 C ויכולה להגיד לי האם שווה לקנות?!
או שמספיק לקנות את הדגם Bosch GLM 40

תודה .

• הוסף לסימניות
לי יש את ה 50 C ומאוד מרוצה, לא היה לי את השני אז אין לי איך להשוות
הבנתי שזה הבדלים קטנים...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהפער הוא בטווח קליטה שלו
ה-50 יש לו טווח מדידה של 50 מטרים
ה-40 רק ל40

לי יש דגם אחר שלהם ל-40 מטר
מסתדרת איתו מצוין, כבר הרבה שנים

• הוסף לסימניות
לי יש את ה 40 כבר כמה שנים - קבלתי מתנה מקבלן שעשיתי לו עבודה
השתמשתי בו כבר עשרות פעמים לא נתקלתי שעשה לי בעיות במדידה
נראה לי שאם עיקר השמוש זה למדידה פנים של דירות אז ממש אין הבדל בין הדגמים

• הוסף לסימניות
אני קניתי באליאקספרס
מד מעולה שילוב של לייזר + רגיל
ניתן לבחור 40 או 60 מטר.
שווה.

• הוסף לסימניות
יש לי את ה50 גרין של בוש יש לו יתרון משמעותי של תאורת לייזר ירוקה שמתאימה לתנאי שטח קשוחים מה שקורה לי הרבה באתרי בניה או במקומות מוצפי שמש שהאור האדום לא מספיק

• הוסף לסימניות
תודה לעונות .
הדגם Bosch GLM 50 C הוא למרחק יותר גדול אבל בנוסף עם אפשרות חיבור לאפליקציה ,מדידת זווית
הפער גם במחיר בינו לבין הדגם Bosch GLM 40 הוא גדול לכן חשוב לי לדעת האם שווה תהשקעה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה