דרוש מידע המלצה על מוהל וסנדק צדיקים אזור הוד השרון

• הוסף לסימניות
שלום רב. הודו לד' כי טוב אשתי ילדה אתמול בשעה טובה בן זכר
אני מחפש מוהל צדיק וגם סנדק לצורך המצווה
הבנתי וקראתי שיש לזה חשיבות עצומה
הברית ב"ה תהיה בהוד השרון בשעה 8:30 ופאת השעה המוקדמת אני מחפש מהאזור הקרוב

• הוסף לסימניות
מזל טוב.💐
סליחה שאני מתערב
אבל הכי חשוב שהמוהל יהיה מקצועי ומנוסה
ולא רק צדיק נשגב.

• הוסף לסימניות
יש אחד בבני ברק בשם שדה(אברך מכולל פונוביז׳) יכול להיות יסכים לבוא
מוהל מקצועי וירא שמיים הרב דינר ממליץ עליו
לא לוקח כסף
לקחנו והיינו מרוצים מאוד.
אם אתה רוצה פרטים בשמחה
@DorisDesign

• הוסף לסימניות
מוהל - ממליצה בחום הר' דיאמנט מישיבת נתיבות עולם, מוהל אצלינו במשפחה כבר שנים ומרוצים מאוד

• הוסף לסימניות
מוהל - ממליץ בחום על הרב לרנר שליט"א שלמד אצל גדולי המוהלים בדורינו ששמו הוא הרב קין שליט"א
מספרו הוא 0533188949
בברכת שתזכו לגדלו לתורה ולחופה ולמעשים טובים ולהכניסו בבריתו של אברהם אבינו באיתו ובזמנו !!!

• הוסף לסימניות
סנדק הרב גלאי שליט"א מבני ברק / הרב מרדכי שמואל אדלשטיין (בנו של הגר"י אדלשטיין זצ"ל)
מוהל - הרב יעקב גלזר ממודיעין עילית מיוחד מאוד! / הרב יצחק הלוי מקצועי ויר"ש וגם וותיק מאוד (לא לוקח תשלום כלל!)

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
לגבי מוהל יש לי המלצה על מישהו מעולה, שמידיעה יגיע להוד השרון.
שלח לי הודעה לsimjilevi שטרודל ג'ימייל .קום

• הוסף לסימניות
מזל טוב תזכה לגדלו לתורה לחופה ולמעשים טובים ולהכניסו בבריתו של אברהם אבינו בעיתו ובזמנו.
יש אנשים צדיקים גדולים לא פחות ובלי תקציב שיווקי בהשוואה לחלק מהשמות שהוזכרו פה.

• הוסף לסימניות
מוהל - ממליץ בחום על הרב לרנר שליט"א שלמד אצל גדולי המוהלים בדורינו ששמו הוא הרב קין שליט"א
מספרו הוא 0533188949
בברכת שתזכו לגדלו לתורה ולחופה ולמעשים טובים ולהכניסו בבריתו של אברהם אבינו באיתו ובזמנו !!!
הוא לא לוקח תשלום !!!

• הוסף לסימניות
חשוב מאד שהמוהל יהיה מקצועי (וגם צדיק). בסוף ההגדרה של התפקיד שלו זה להיות מוהל ולא "מקובל".
ומצטרף למה שאמרו, אם אחד ההורים שלכם עדיין לא היה סנדק, הוא קודם וזכות כיבוד אב תעמוד לילד הרבה יותר מכל צדיק.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות , כמה מקובל לשלם למוהל ולסנדק?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות , כמה מקובל לשלם למוהל ולסנדק?
לסנדק בד"כ הגבאי מבקש נסיעות וכד' הוא כבר יאמר לך
למוהל הרב גולד בד"כ מקבל 400 בתוך בני ברק אם יש לו נסיעות ראוי להוסיף
שים לב שהוא לא יבקש ממך אבל חשוב לבוא ולתת לו-זה עבודת קודש והוא מקצועי בתחומו
הרבה מזל טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה