המלצה על מוסך לילדים

• הוסף לסימניות
טוב התיאשתי מלמצוא מוסך של פישר פרייס...
מחפשת משהו טוב, איכותי
המליצו לי בחנות על ויקינג טויס- משהו כזה (החברה של המכוניותצ הפלסטיק עם הגלגלים הלבנים...)
למשהי יש? מרוצה?

• הוסף לסימניות
אי המטמון בבני ברק מפרסמים על מוסך של פישר פרייס, יש מוסך מעולה של STEP2.
יש את המשחק מודולרי להרכבה עצמית הוא גם יכול להתאים למוסך.
ופינת הזול בבני ברק היה בעבר של חברה פשוטה את יכולה לבדוק אם גם היום יש.

• הוסף לסימניות
אני מירושלים
בטח הסטאפ2 מאוד יקר

• הוסף לסימניות
המדולר מקסים. הבן שלי בן שנתיים מסוגל לשבת על זה לפכות שעה וחצי ולחבר לו כבישים - והסיפוק שלהם אח"כ עצום שהם בנו לבד את הכביש. אבל לא להתפשר על מינימום החבילה הבינונית.

• הוסף לסימניות
אם את בכל אופן הולכת על מוסך אני ממליצה לך מאוד להמשיך לחפש פישר פרייס.
יש לי אותו כמה שנים, הילדים זורקים אותו, מטפסים ורוקדים עליו והוא נשאר שלם!

יש במודיעין עילית (בגרין פארק כמדומני) חנות שמוכרים עודפים ופגמים קלים של פישר פרייס, אולי תוכלי למצוא שם.

• הוסף לסימניות
ראיתי בביג דיל, אני לא זוכרת כמה זה עולה אבל זה בערך בטווח מחירים של פישר פרייס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1264954:
יש את המשחק מודולרי להרכבה עצמית הוא גם יכול להתאים למוסך.

נכתב ע"י קטיפה;1265031:
המדולר מקסים. הבן שלי בן שנתיים מסוגל לשבת על זה לפכות שעה וחצי ולחבר לו כבישים - והסיפוק שלהם אח"כ עצום שהם בנו לבד את הכביש. אבל לא להתפשר על מינימום החבילה הבינונית.

מעניין, דווקא יש לי את זה, והבן שלי בכלל לא אוהב את זה, זה כל הזמן מתפרק לו :mad:
מיותר לציין שיש לי את המקורי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה