תוספות המלצה על מוצר חדש

• הוסף לסימניות
קיבלנו מספק חבילה לנסיון
היום התפנתי לבדוק אותו
הטעם - קרוב מאוד לפתיתים או לגריסים (יותר לפתיתים)
הכנה - יש הוראות מדויקות על האריזה בגדול זה כמו להכין פתיתים רגילים
זמן ההכנה - למרות מה שכתוב על האריזה צריך בישול קצת יותר ארות כ 20 דקות
ערכים תזונתיים - אומרים שזה בריא מאוד אבל אין לי עדיין מידע מוסמך
שווה לנסות נראה לי שיש כבר להשיג בכל סופר

גריסים (2) (Mobile).jpeg

גריסים (1) (Mobile).jpeg

• הוסף לסימניות
שיבולת שועל בריאה מאוד. יש בה חלבון [למרות שהיא כמובן נחשבת פחמימה], ברזל, מינרלים ועוד ערכים תזונתיים מעולים. נחשבת כמזון מחמם ומעולה לחורף.
היא גם משביעה לאורך זמן ובגלל הפירוק היותר איטי שלה בגוף היא מסייעת באיזון רמות סוכר

• הוסף לסימניות
קיבלנו מספק חבילה לנסיון
היום התפנתי לבדוק אותו
הטעם - קרוב מאוד לפתיתים או לגריסים (יותר לפתיתים)
הכנה - יש הוראות מדויקות על האריזה בגדול זה כמו להכין פתיתים רגילים
זמן ההכנה - למרות מה שכתוב על האריזה צריך בישול קצת יותר ארות כ 20 דקות
ערכים תזונתיים - אומרים שזה בריא מאוד אבל אין לי עדיין מידע מוסמך
שווה לנסות נראה לי שיש כבר להשיג בכל סופר

צפה בקובץ המצורף 1833669

צפה בקובץ המצורף 1833671
תודה
מענין לחפש בחנויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה