מזגן המלצה על מזגן מפוצל של חברת מולר, נמכר באושר עד.

• הוסף לסימניות
רגע רגע!!!
אנחנו קנינו מזגן נייד של "מולר" מאושר עד, ב- 800 ש"ח. אני לא רוצה ללכלך, אבל זה פשוט דפוק מכל בחינה שלא תסתכל עליו. לא מקרר (חום האמת לא בדקנו עדיין), לא מוציא כמעט אוויר, ועוד בחדר של 17-18 מ"ר. בקיצור, לא מומלץ. ואין לי סברא לומר שהתלוי שונה.

• הוסף לסימניות
רגע רגע!!!
אנחנו קנינו מזגן נייד של "מולר" מאושר עד, ב- 800 ש"ח. אני לא רוצה ללכלך, אבל זה פשוט דפוק מכל בחינה שלא תסתכל עליו. לא מקרר (חום האמת לא בדקנו עדיין), לא מוציא כמעט אוויר, ועוד בחדר של 17-18 מ"ר. בקיצור, לא מומלץ. ואין לי סברא לומר שהתלוי שונה.
מעניין
אני מכיר מישהו שקנה ומאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
אם המזגן מתאים לחדר. אני הייתי ממליץ ללכת להתרשם ממי שקנה ולא לקנות על סמך המלצות. ככה אפשר לשער אם הוא מתאים או לא...
אם זה היה 50 ש"ח עוד מילא... אבל 800 ש"ח (מינימום) זו השקעה יחסית.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה הכוונה 'מזגן מפוצל' ?
כמו בהודעה הראשונה באשכול.
עכשיו יש באושר עד מזגנים גם של 'מולר' וגם של 'אלקטרה' (ככה מישהו אמר לי, מקווה שהוא קורא טוב באנגלית...)
וכתוב עליהם 'מזגן מפוצל''
מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
כולל הובלה והתקנה זה בלי קידוח בטון וכו....
ואין מצב של התקנה בלי קידוח ,
וכולל רק 2 מטר צנרת שזה אם מתקינים את המזגן מעל החלון ואת המעבד מתחת לחלון
אם הם לא צמודים זה עןד סכום להתקנה
נראה לי שאף פעם לא יצא לי פחות מ450 התקנה
800 עלה לי לפרק ישן ולהחליף לחדש
ואחרי שסיים גם גיליתי הוא אפי' לא החליף צינורות אלא השתמש בישנים

• הוסף לסימניות
רגע רגע!!!
חדר 18 מטר זה חדר ממש גדול!!!!!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע כמה עולה (בערך) מחיר של צנרת למזגן?
לקנות לבד בחנות, לא דרך מתקין

• הוסף לסימניות
רגע רגע!!!
חדר של 18 מ"ר דורש מזגן של לפחות 1.5 כ"ס ואולי אפילו 2 (14-18 אלף BTU)

• הוסף לסימניות
אם יש פה עוד שקנו מולר מאושר עד ומוכנים לשתף נשמח מאוד, רוצים לקנות גם

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה הכוונה 'מזגן מפוצל' ?
כמו בהודעה הראשונה באשכול.
עכשיו יש באושר עד מזגנים גם של 'מולר' וגם של 'אלקטרה' (ככה מישהו אמר לי, מקווה שהוא קורא טוב באנגלית...)
וכתוב עליהם 'מזגן מפוצל''
מה הכוונה?
"מזגן מפוצל" זהו המזגן הסטנדרטי המקובל כיום
ההגדרה "מפוצל" היא שריד מהתקופה שהיה גם "מזגן חלון" שכולו היה חתיכה אחת, מפוצל הוא כביכול מחולק ל2 חלקים פנימי וחיצוני.
וגם למטע מזגן נייד שאינו מפוצל אלא חתיכה אחת.

• הוסף לסימניות
הנייד - מזגן מצויין וקצת ומטה
עובד טוב במקומות סגורים וקטנים כגון חדרים
צריך לחבר למזגן נייד צינור עבה מאוד, זה מאוד לא נוח ולפעמים מכריח לפתוח את החלון (נניח בממ"ד).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה