דרוש מידע המלצה על מחשב איכותי.

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות מחשב הכי איכותי טוב ומהיר שניתן להשיג במחיר של עד 2500-2700 ש"ח, ושכמובן יהיה מתאים בשקע לישראל ועם מקלדת בעברית.

השימושים הם הרבה אינטרנט (הרבה כרטיסיות פתוחות במקביל) ובמקביל גם וורד ואקסל וידאו וכדו'.
חשוב לי שיהיה מהיר ולא יהיו בעיות ותקיעות.
מעדיף שיהיו 3 יציאות USB.
אני כמובן מדבר על מחשב נייד.

מה אתם ממליצים?
איזה חברה? איזה דגם? איפה לקנות?
חנות בארץ? באמזון?

• הוסף לסימניות
למה א"א לרשום את זה בפורום ציבורי?
כיון שאני רוצה לברר מול כל לקוח מה הם צרכיו ולהציע - ככה שמה שמתאים לזה לא תמיד מתאים לזה (ואח''כ אומרים לי אתה המלצת...) ועוד סיבה שאני נותן הצעות מחיר לפי המלאי שלי או של היבואן ואח''כ רואים את האשכול ושוב מבררים על אותם דגמים שלא תמיד קיימים ואחרון זה המחיר שמשתנה מזמן לזמן

• הוסף לסימניות
כיון שאני רוצה לברר מול כל לקוח מה הם צרכיו ולהציע - ככה שמה שמתאים לזה לא תמיד מתאים לזה (ואח''כ אומרים לי אתה המלצת...) ועוד סיבה שאני נותן הצעות מחיר לפי המלאי שלי או של היבואן ואח''כ רואים את האשכול ושוב מבררים על אותם דגמים שלא תמיד קיימים ואחרון זה המחיר שמשתנה מזמן לזמן
אוקיי אז אשמח שבהודעה פרטית תכתוב לי מה יהיה הכי מתאים לי.
(אין לי פרימיום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה