מידע שימושי המלצה על מחשב נייד חזק ומהיר ?

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אלי לייעוץ ומכירה
tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
יש אתר חדש AMERICAN OUTLET בארה"ב שאפשר למצוא שם מחשבים מעולים במחירים ממש מצחיקים, והמחיר כולל משלוח וכל התשלומי מכס ומע"מ (חברת שופרסל אחראית על האתר בארץ)

וכן המחשבים ניידים מגיעים עם מקלדת בעברית !

• הוסף לסימניות
יש אתר חדש AMERICAN OUTLET בארה"ב שאפשר למצוא שם מחשבים מעולים במחירים ממש מצחיקים, והמחיר כולל משלוח וכל התשלומי מכס ומע"מ (חברת שופרסל אחראית על האתר בארץ)

וכן המחשבים ניידים מגיעים עם מקלדת בעברית !

שם לב
יש שם הרבה מחודשים
וכן הרבה מהמעבדים שם מדורות ישנים
לא עברתי על הכל...

• הוסף לסימניות
להבנתי כרגע המחשבים המומלצים זה של לנובו
בטרייה יש בהם נראה לי שני אופציות
מעבד דור 11
מעבד חזק I7
או מעבד חזק מאוד I9 (יקר משמעותית)
זיכרון פנימי 8GB ומעלה

זה בגדול מחשב חזק.
מעבר לזה לוודא שהכניסות של המחשב מותאמות לשימוש (או לקנות אביזרים חיצוניים)
תמיד אפשר לשדרג את הדיסק קשיח לטרה

אפשר לקנות גם ב KSP או אייבורי. (שניהם שירות ממש מהיר)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ממליצה על מחשב איפייד 5 של לנובו.
אני מאד מרוצה ב"ה

• הוסף לסימניות
ראיתי מחשב של לנובו שזה הפרטים שלו:
THINKBOOK
9ENJGNE
מעבד I5
זיכרון GB16
מסך 15.6
זכרון 500 ג'יגה
3 שנים אחריות
מישהו מכיר ?
יודע מה המחיר שלו ?

• הוסף לסימניות
חיים
טכנאי מחשבים תותח!!
גם זול וגם נותן את כל השירות בצורה הכי טובה ונוחה..
תמיד זמין לשירות ממליץ עליו בחום
0527684847
תגיד לו שאני שלחתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה