המלצה על מחשב נייד

• הוסף לסימניות
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד באיכות ממוצעת.
בעיקר מה שאני צריכה זה לראות על זה סרטים, מצגות (בעיקר כבדות בפאואר פוינט).
האם טושיבה נקראת חברה טובה לניידים?
על כמה גיגה ראם כדאי ללכת? 4 זה מספיק?
האם 500 גיגה דיסק קשיח זה מספיק?
אפשר להסתפק במעבד רגיל או שכדאי להשקיע במעבד טוב?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
פרסומון/פופקו-מהפורום ישמחו לעזור לך.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י thzahav;1126009:
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד באיכות ממוצעת.
בעיקר מה שאני צריכה זה לראות על זה סרטים, מצגות (בעיקר כבדות בפאואר פוינט).
האם טושיבה נקראת חברה טובה לניידים?
על כמה גיגה ראם כדאי ללכת? 4 זה מספיק?
האם 500 גיגה דיסק קשיח זה מספיק?
אפשר להסתפק במעבד רגיל או שכדאי להשקיע במעבד טוב?

תודה רבה!!

כמה כסף?????

• הוסף לסימניות
4 ו500 זה מספיק, וגם מעבד פשוט יספיק.

• הוסף לסימניות
בשביל צרכים אלו מספיק מחשב מינימלי+
אל תעשו טעות! אין עניין להשקיע יותר מ-1500 שקל, אין טעם במחשבי מותג ואפילו לא טושיבה.
מחשבי לנובו הם מחשבים מעולים לצרכים אלו, והם ישרתו היטב את המטרה.

וגם בקשר לנפח האיחסון, לא חושב שיש כאן מה לשאול אם 500GB זה מספיק... יש שזה יספיק להם ויש שלא... זה כלל לא נושא לדיון לענ"ד.
את נפח האיחסון אפשר להרחיב באופן חיצוני וזה לא יקר, העיקר שהמחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה יהיה שם אוויר לנשום..

• הוסף לסימניות
אפשר אפ' לקנות לנובו I5 4GB עם 500 או 750 ב 2000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1126533:
אפשר אפ' לקנות לנובו I5 4GB עם 500 או 750 ב 2000 ש"ח.
ואני חושב, שבארץ, כל אדם מקצועי לוקח על מסך+ עבודה לפחות 500 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה