דרוש מידע המלצה על מטפלת/מעון בירושלים באזור שכונת רמת אשכול

• הוסף לסימניות
עברנו השבוע לירושלים ונתקענו ברגע האחרון בלי מסגרת לביתי המתוקה בת שנה לשנה הבאה.
כל מקום מומלץ שאני פונה אליו כבר מלא...
מכירים וממליצים על מטפלת בירושלים באזור רמת אשכול?
אשמח לשמוע!! יעזור לי מאוד מאוד.

• הוסף לסימניות
לא, אשמח לפרטים ליצירת קשר איתה אם יש לך?
ממש תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אם לא תמצאי- תנסי את המעון החרדי החדש בגבעה הצרפתית אולי עוד נשאר מקום

• הוסף לסימניות
כן רלוונטי :). ממש תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מטפלת חמה ומסורה
0548440698
ושיהיה לכם יישוב טוב!

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה!!!
אם יש למישהו עוד רעיון למטפלת/משפחתון זה יעזור לי מאוד מאוד!
ניסינו את האופציות הנ"ל ואין מקום (אולי בגבעה הצרפתית יסתדר).

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה!!!
אם יש למישהו עוד רעיון למטפלת/משפחתון זה יעזור לי מאוד מאוד!
ניסינו את האופציות הנ"ל ואין מקום (אולי בגבעה הצרפתית יסתדר).

• הוסף לסימניות
משפחתון מאוד מומלץ

קבצים מצורפים

• גן במתכונת משפחתון.pdf
    KB 718.6 · צפיות: 63

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה