- הוסף לסימניות
דגם 20207 גרמני
מענין אם זה הדגם שהם ממליצים עליו עכשיו.
זה עם פאנל בעברית?
דגם 20207 גרמני
כןמענין אם זה הדגם שהם ממליצים עליו עכשיו.
זה עם פאנל בעברית?
מכונה פצצה יש אותה לי ולכמה מחברותי ומשפחתי. מעולהדגם 20207 גרמני
סוף סוף אני שומעת על מכונת כביסה שפשוט עושה את התפקיד שלה, מכבסת...לי יש MIELE
ואני מאדדדד מרוצה
שווה כל שקל
מנקה את כל הכתמים בלי להשרות בכל מיני תכשירים טרם הכביסה
מכונה פצצה יש אותה לי ולכמה מחברותי ומשפחתי. מעולה
לתחזק מידי פעם בניקוי
יש לי בוש 8 קילו,מרוצה! לא יודעת להגיד על ה7
אבל לפניה היתה לי סמסונג...לא להתקרב. ממש שמחתי כששבקה חיים
לי יש בוש 8 ק"ג דגם WAK24260IL ואני ממש מרוצה, כבר למעלה משנתיים.את יודעת מה הדגם?
את יודעת מה הדגם?
WDB020 ILסוף סוף אני שומעת על מכונת כביסה שפשוט עושה את התפקיד שלה, מכבסת...
אפשר דגם?
לא...האמת שלקחתי המלצה מפה,באחד השירשורים. תוצרת גרמניה!
איפה קנית? כמה עלה?
תודה רבה
לי יש בוש 8 ק"ג דגם WAK24260IL ואני ממש מרוצה, כבר למעלה משנתיים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים