מכונת כביסה המלצה על מכונת כביסה

• פותח הנושא 0123
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם דברים השתנו, אבל לפני כמה שנים כשקנינו את הבוש שלנו אמרו לנו לקנות רק את ה-8 קילו הגרמני כי בדגמים הקטנים יותר זה מיוצר בטורקיה, והחל מ-8 קילו יש גם דגמים שמיוצרים בגרמניה.
אני ממש מרוצה, מצד שני לא התנסיתי בשום דבר אחר (לפני זה היה לנו בוש של 5 קילו בדירה מרוהטת).

• הוסף לסימניות
לי יש SUMSUNG, אני חושבת שמבחינת נקיון היא בסדר, הלכלוכים שלא יורדים אצלה גם לא יורדים בבוש
אבל עדין אין לי ככ ניסיון
מה שמפריעה לי שבמכונה שלי-
בקושי יש תוכניות, הם טוענים שכביכול מספיק תוכנית אחת ואתה מסדר את המעלות והסיבובים, ואם מעלות - אז אין 30, שהייתי מאוד רגילה .
והמכונות שלהם מאוד חסכוניות כך שכל תוכנית ממש ארוכה (יש גם של 15 דק)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
באופן כללי, לגבי כל מוצרי החשמל - מי שנותן יותר שנים של אחריות (בלי תוספת תשלום כמובן) - בדרך כלל מדובר במוצר איכותי יותר. יש כאלו שנותנים שנה אחריות על מכונת כביסה, ויש כאלו חברות שנותנות 3 שנים. בעבר היה גם כמה דגמים של מכונות כביסה שנתנו עליהם 5 שנים אחריות, לא יודע אם זה קיים היום. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אז למישהו יש המלצה למכונת כביסה??

• הוסף לסימניות
לי יש MIELE
ואני מאדדדד מרוצה
שווה כל שקל
מנקה את כל הכתמים בלי להשרות בכל מיני תכשירים טרם הכביסה
וגם עלה לא כזה יקר בשביל יבואן רשמי (3600 למיטב זכרוני)

• הוסף לסימניות
לי יש MIELE
ואני מאדדדד מרוצה
שווה כל שקל
מנקה את כל הכתמים בלי להשרות בכל מיני תכשירים טרם הכביסה
סוף סוף אני שומעת על מכונת כביסה שפשוט עושה את התפקיד שלה, מכבסת...
אפשר דגם?

• הוסף לסימניות
מכונה פצצה יש אותה לי ולכמה מחברותי ומשפחתי. מעולה
לתחזק מידי פעם בניקוי

איפה קניתם אותה?
אני רואה הסל"ד שלה עד 1000, זה לא אומר שהמנוע חלש יותר?
היא דיגיטלית או מכנית?
יש לה תוכניות קצרות?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי בוש 8 קילו,מרוצה! לא יודעת להגיד על ה7
אבל לפניה היתה לי סמסונג...לא להתקרב. ממש שמחתי כששבקה חיים

• הוסף לסימניות
איפה קנית? כמה עלה?

תודה רבה

קניתי ברחוב ארלוזורוב בר"ג...לא זוכרת במדויק את שם החנות. עשינו סקר וראינו ששם המחיר הכי טוב עבור המכונה.
עלה בסביבות ה2000,כבר לא זוכרת. זה היה לפני 3 שנים בערך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה