דרוש מידע המלצה על מלוה למשפחות, להתנהלות כלכלית נבונה.

• הוסף לסימניות
ראיתי כמה אשכולות בנושא הכלכלה,
אבל אני מבקש מידע על 'מלווה למשפחות',
עבור זוג עם כמה ילדים, עם חובות סטנדרטיים.

אשמח למידע על איש מקצוע טוב,
כמו"כ עלויות של דבר כזה.

תודה

• הוסף לסימניות
לארגון מסיל"ה יש אנשי מקצוע מעולים
שווה לנסות לפני שמוציאים המון שכמובן נוספים ג"כ לרשימת החובות;)

• הוסף לסימניות
כלל ברזל, מנסיון מר!!!
יועץ שעובד פר שעה, אל תדרוך אצלו. הוא רק ידאג לסגור הרבה שעות 'ייעוץ', ואתם תצטרכו להתמודד עם התשלומים עבורו. - בדר"כ החשבונית מגיעה 10 דק' אחרי הפגישה למייל...

עצה טובה;
פנו לאחד בקהילה, איש חכם עם נסיון חיים מעבר למינימום, שקצת מעורב בסיוע ותמיכה למי שצריך, ואוהב לעזור ולייעץ.
האנשים האלה נותנים את ליבם ונפשם, וזה שווה ותועלתי פי אלף מאלו שדואגים רק לכיסם הפרטי...

אם תרצו עוד קצת הכוונה פנו לאישי, ואנסה לכוון כפי יכולתי.

בהצלחה. כתיבה וחתימה טובה.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על לקיחת האחריות!!!
דבר ראשון, תקנו בחנות ספרים של יפה נוף את הספר "תקציב המשפחה".
זה מהווה את המהפך בין החיים שלפני (אם אפשר לקרוא לזה חיים...) לחיים (האמתיים) שאחרי.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מישהו יודע להמליץ על יועץ טוב מניסיון אישי!!
אנחנו מחפשים מישהו שמעביר את בני הזוג תהליך ולא מפגש אחד וגמרנו

תודה רבה

• הוסף לסימניות
ארגון שלוות הבית
יש להם יועצים מדהימים (בחינם!)
מלווים את הזוג לאורך כל הדרך בסבלנות ובמקצועיות בפגישות אחד על אחד (בדר"כ הם דורשים לבוא זוגית)
ממליצה בכל פה! מנסיון אישי
ארגון שעושה שליחות קודש של ממש
אני חושבת שזה רק בבית שמש אבל לא בטוחה
מה שבטוח שווה להגיע גם מרחוק

מדי פעם יש להם גם כנסים ופאנלים
על כלכלה נכונה וכו'

• הוסף לסימניות
תודה.
אני מחפשת המלצות מניסיון אישי.
הייתם אצלו?
אני יועץ כלכלי.
אבל באתי להמליץ על @אבישי ויינגולד
אני מכיר אותו היטב, אבל לא היייתי אצלו בתהליך, אבל מכיר את שיטת העבודה שלו
מכמה הרצאות שדיבר שמה
לדעתי הוא יועץ מעולה, אני ממליץ עליו

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים היתה למשפחות שרשומים ברווחה, תוכנית שנקראה: נושמים לרווחה. למיטב דעתי היא עדיין פעילה והיא מעולה- מומלץ לכל מי שרשום ברווחה מסיבה כלשהיא לברר עליה.

• הוסף לסימניות
אין לי את המספר עכשיו ...אבל זה אני חושב שזה יותר מתאים לחסידים אבל מהקופה של רמה א' יש מלווים מקצועים מידיעה

• הוסף לסימניות
אין לי את המספר עכשיו ...אבל זה אני חושב שזה יותר מתאים לחסידים אבל מהקופה של רמה א' יש מלווים מקצועים מידיעה
תודה רבה על המידע, האם יש להם מלווה שישב לבנות תוכנית עם משפחה ויעשה גם מעקב? (תוכל להגיד לי שם של המלווה בקופה?)

• הוסף לסימניות
1762033270472.png

1762033340218.png

• הוסף לסימניות
תוכל להגיד לי שם של המלווה בקופה?
יש שם כמה אני לא היתי שם אבל שמעתי מחברים שהיו ואגב זה מאוד משנה איפה אתם גרים אם אתם גרים בא' ד' ה' אם המלוה ממליץ על סל אוכל הם נותנים סל אוכל של 800 שקל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה