נכתב ע"י ok;620008:ממליצה על מנשא של TOMMI. שמש אותי מגיל 0 עד גיל 8 חדשים בערך. הוא נראה יפה וגם מאד נח
נכתב ע"י Smeshi;620018:יש לי כזה,
הוא עלה בסביבות 350 ש"ח, שזה זול יחסית,
הוא קומפקטי ונוח.
(אם את רוצה לנסות אותו או אפילו להשתמש תקופה את יכולה לבוא לקחת)
נכתב ע"י ariels;619823:אובר דה שולדר -
מנשא בד מרופד, אלכסוני על הכתף, מעולה לתנוחת ערסול לקטנטנים
טוב גם בגילאים גדולים יותר
נוח מאוד ללבישה ואפשר אפילו להוריד אותו עם התינוק כשהוא נרדם
יש את המנשאי בד הארוכים,
שמאוד נוחים לתינוקות, ויש להם בד נעים וגמיש ועוטף
הבעיה איתם -
א' - לא כל כך נוח ללבוש אותם, במיוחד בקיץ - חם!
ב' - המראה שלהם עלול להיות מבולגן...
ג' - אם התינוק נרדם סיכוי סביר שהוא יתעורר כשתנסי לחלץ אותו משם
ויש גרסה נוספת למנשא בד ארוך שנקראת לופי -
אלה 3 טבעות בד נפרדות, שמתלבשות כמו הבד-ארוך אבל פשוטות יותר ללבישה
מה שלא מומלץ לתינוקות קטנים אלה המנשאים המערביים, עם הכתפיות, שהתינוק מתלבש בתוכו
זה יוצר לחץ על האגן ועל הגב של הילד, כאשר השלד שלו עוד לא מסוגל לשאת לחץ כזה.
עלול במקרים מסויימים לגרום לעקמת או להחריף נטיה אם קיימת ח"ו.
אגב, הכי טוב! למדוד ולראות איזה הכי נוח לאמא (אני מבינה שזו מתנה?)
נכתב ע"י Smeshi;620018:יש לי כזה,
הוא עלה בסביבות 350 ש"ח, שזה זול יחסית,
הוא קומפקטי ונוח.
(אם את רוצה לנסות אותו או אפילו להשתמש תקופה את יכולה לבוא לקחת)
נכתב ע"י ariels;619825:בקרוב.......ניוזלטר
"טבע החיים" או "החיים על פי הטבע" או "נפש בריאה בגוף בריא".........
מה דעתך? עושה מנוי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים