המלצה על מסך טוב לגרפיקה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות למסך טוב לגרפיקה במחיר סביר.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לי יש מסך של חברת dell U2312UM ואני מאוד ממליצה, אם יש לך אפשרות היייתי ממליצה על ה-"24
תעשי חיפוש בפורום, מסך מומלץ מאוד.

• הוסף לסימניות
תודה,
על המסכים של DELL שמעתי
אבל אני מחפשת משהו זול יותר.

MAG טובים לגרפיקה?
או שעדיף Samsung או LG?

• הוסף לסימניות
אם זה לא מסך ips או pva , כבר לא משנה ככ החברה, זה רק מדבקה , במסכים הזולים של סמסונג ואל ג'י הם בכלל לא מייצרים שם כלום הכל מייוצר עי קבלני משנה בעיקר chimei וכדו, לא שהם גרועים רק שהם לא מיוחדים בשום דבר.
והדגמים הטובים שלהם כבר יקרים יותר מהסדרות הטובות של דל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;1037494:
תודה,
על המסכים של DELL שמעתי
אבל אני מחפשת משהו זול יותר.

אני רכשתי את המסך של דל (שתמי המליצה עליו למעלה) בגודל 24" ב-1250 ש"ח.
המסך בגודל 23" אפילו עוד יותר זול (פחות מ-1000 ש"ח כמדומני).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1037530:
רק לא amg צבעים גרועים מאד

אני מעריך שהכוונה ל MAG, וזה לא מדוייק.

MAG זה בכלל לא יצרן כבר המון שנים , זה מותג מדבקה של היבואן אמטל כאן בארץ, הוא קונה מהרבה יצרנים בחול וכל דגם זה משהוא אחר.

לכן , יש דגמים שהם בכלל מבוססים על פאנלים מאוד איכותיים של LG ולא נופלים בכלום ממסכים שעולים הרבה יותר מהם , ויש דגמים מאוד גרועים ומטה. כל מקרה לגופו ,

אם אפשר לראות קודם זה הכי טוב. או לשאול טכנאי שמבין קצת במסכים על הדגם הספציפי שאתה מעוניין בו.

• הוסף לסימניות
טוב,
נראה לי שאקנה בסוף משהו קצת יותר ממה שתכננתי: dell U2312HM
תודה לכל הממליצים והעוזרים.
איך המסכים באייבורי?

• הוסף לסימניות
מסך DELL U2312HM הוא אותו דבר בכל מקום, מה שמשנה זה השירות והאחריות, לגביר השירות אפשר לקרוא ביקורות באינטרנט, לא חסר.. לגבי האחריות, אני לא יודע מי נותן אחריות באייבורי ומאיפה הם משיגים את המסכים שלהם, את המסכים שלנו אנחנו רוכשים דרך היבואן הרשמי של DELL בארץ באותו מחיר של אייבורי ועם משלוח עד הבית, 895 ש"ח...

מאחר ומדובר במסך ממולץ לגרפיקה, במידה ותהיה היענות לרכישה קצוצתית ניתן יהיה להוזיל את המחיר עוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1039020:
מ אני לא יודע מי נותן אחריות באייבורי ומאיפה הם משיגים את המסכים שלהם,

אין לי שום דבר נגד או בעד אייבורי , אבל המסכים הם גם קונים מאחד מהמפיצים הרשמיים (דהיינו או CDATA או CMS), והם מרוויחים בדוק כמו שכל אחד מרוויח, שזה ממש מעט, לכן הם לא מתים למכור אותו.

את השירות אחרי הקניה ממילא דל או יעל נותנים .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה