תודה על ההמלצה החמה והמפורטת.ממליצה על רילא ביכלר
אלופה!! עם טעם אנין וקלאסי!
עכשיו סיימתי שיפוץ איתה...
תודה רבה לך על ההמלצה, על המחמאה ועל הנדיבות.נהניתי לקרוא שאת ממוקדת במה שאת מחפשת.
מעצבת פנים בסגנון ארופאי יש את הלפגוט מירושלים. אין לי המס' שלה. אבל היא עצמה אמריקאית ואוהבת ומתמצאת בסגנון הזה.
פתרונות חדשניים ועדכניים אוכל לעזור לך בשמחה.
יש לי ידע רחב בתחום זה. כולל חומרים,התאמת צבעים וקניות בחנויות
תודה רבה לך על ההמלצה האישית. איך אני יוצרת איתה קשר?ממליצה מאווד על שוני וינדרבוים
עשתה אצלינו מס' פרויקטים במשפחה
אלופה!!
זה המס' שלה: 0523068090תודה רבה לך על ההמלצה האישית. איך אני יוצרת איתה קשר?
איך אני יכולה ליצור איתה קשר?
במה היא טובה? מה אלוף אצלה שגורם לך למליץ עליה?חדווה אזרזר
אלופה
0549524002
במה היא טובה? מה אלוף אצלה שגורם לך למליץ עליה?
תודה רבה.
כשאת מדברת על אירופאימחפשת המלצה על מעצבת פנים מעולה.
חשוב לי מעצבת:
עם ניסיון פורה
שיהיה אכפת לה תוצאה מוצלחת ולא רק לצאת ידי חובה
מעודכנת במה שהולך היום ובפתרונות חדישים
בעלת טעם טוב בסגנון אירופאי.
מודה מראש ומכל הלב לכל מי שתוכל לעזור לי בזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים