המלצה על מצלמה ביתית טובה

• הוסף לסימניות
על איזו מצלמה ביתית טובה, שתוכל לשמש גם לצילום עבור צורכי גרפיקה, הייתם ממליצים? (משהו בסכום של 600 ש"ח בערך)
אשמח אם יוכלו לענות מי שמתעסק בעניין ומכיר מעצמו את הדגם, תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amirot;535798:
על איזו מצלמה ביתית טובה, שתוכל לשמש גם לצילום עבור צורכי גרפיקה, הייתם ממליצים? (משהו בסכום של 600 ש"ח בערך)
אשמח אם יוכלו לענות מי שמתעסק בעניין ומכיר מעצמו את הדגם, תודה

מה נקרא אצלך צורכי גרפיקה?

• הוסף לסימניות
לדעתי זה או 600 שח או מצלמה טובה אי אפשר את שניהם

• הוסף לסימניות
canon sx 120
מאד נחמדה ומוציאה תוצאות מעולות

• הוסף לסימניות
צרכי גרפיקה- אפשרות להוציא תמונות טובות, שאפשר יהיה לעשות בהן שימוש לפרסומות, מגזנים וכו'
ולא מצלמה שטובה בשביל תמונות משפחתיות, (בגלל שהתינוק חמוד ואפשר להשוויץ לכל המשפחה...)

• הוסף לסימניות
מה נקרא מצלמה טובה, זה אתם צריכים להגיד לי...
בקשר לCANON- האם נכון מה שאומרים שהם לוקחים יותר רק על השם, וסמסונג, למשל, באותה איכות, או שCANON באמת שווה את מחירה בגלל האיכות היותר טובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amirot;537402:
צרכי גרפיקה- אפשרות להוציא תמונות טובות, שאפשר יהיה לעשות בהן שימוש לפרסומות, מגזנים וכו'
ולא מצלמה שטובה בשביל תמונות משפחתיות, (בגלל שהתינוק חמוד ואפשר להשוויץ לכל המשפחה...)

אני משער שהצורך שלך לבזבז 600 ש"ח טבין ותקילין עבור מצלמה המיועדת לצילומי פרסום ומגזינים, הוא רק בגלל שאתה משתמש בסלולארי כשר שאין בו מצלמה.

תקן אותי אם אני טועה:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amirot;537402:

לא מכיר מצלמה כזו בתקציב הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amirot;537402:
תוסיף 0 קטן מימין, וצא מנקודת הנחה שזו רק ההתחלה.

• הוסף לסימניות
אין מצלמה אפילו ב-10000 ש"ח שתיתן תוצאות טובות לפרסום במגזין וכדו',
להוציא תמונות לפירסום אפשר רק אם יש לך מושג מה עושים עם מצלמה........

לפי השאלה והתקציב, ההמלצה שלי היא, כשצריך צילום לפרסום, גש לצלם מקצועי מהתחום.

אגב, אולי אתה מכיר גרפיקאי טוב ב-100 ש"ח לצורך הפקת קטלוג, פליירים, כרטיסי ביקור לחברה חדשה?......(זה כמובן נכתב על אותו משקל של ההודעה הראשונה באשכול).

• הוסף לסימניות
אני עכשיו קניתי ב- 630 ש"ח
OLYMPUS MJU / STYLUS 7040
ואני ממש מרוצה ממנה....אבל יש גם את אולימפוס SP800UZ שהיא קצת יותר יקרה,אבל גם מעולה.
אני מצרפת תמונה שצילמתי עם המצלמה הראשונה,לדעתי איכות ממש בסדר..

קבצים מצורפים

• מנחם קטן.jpg
    KB 602.4 · צפיות: 12
  • 1FCOLFE7040D.jpg
    KB 19.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תמונה חמודה אבל מצלמב (או כל כלי עבודה) נמדד ב"מה הוא לא יכול לעשות" ולא ב"מה הוא יכול לעשות".

• הוסף לסימניות
קנון 80 IS לא יקרה, חדות וביצועים מדהימים, ת'אמת - אנלוידת תמחיר, קבלתי מתנה, אבל היא מצוינ;ת!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;536168:
canon sx 120
מאד נחמדה ומוציאה תוצאות מעולות

אם 600 ש''ח זה התקציב שלך אני מצטרף להמלצה הנ''ל
:)

• הוסף לסימניות
ואם יש לי תקציב של 1000 על מה תמליצו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה