המלצה על מצלמה

• הוסף לסימניות
מחפש המלצה על מצלמה
שתפיק תמונות ברורות וחדות
עד 2000 ש"ח
לא מחפש דווקא קומפקטית

• הוסף לסימניות
חשוב לי שיצאו תמונות חדות גם לא בתנאי תאורה טובים כ"כ

• הוסף לסימניות
מצלמה D1200 של קנון + עדשה 50MM 1.8 של קנון. זה נכנס בתקציב.
חסרון בעדשה= העדשה קבועה, על 50 מ"מ!.
יש לי אותה, מבחינתי היא מצויינת מבחינת איכות. אבל היה פה אשכול שלא כ"כ המליצו עליה.
תברר עוד, על תסמוך רק עלי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
סוני RX100 מהסידרה הראשונה היא בתקציב שלך.
ואם יורשה לי להשתמש בסלנג, אז מבחינת איכות תמונה גם בתנאי תאורה נמוכים, היא לא רואה ממטר, אף מצלמה כולל הG16, וכמובן שהיא איכותית ותמונות חדות וכו'.
החיסרון היחיד שיש לה זה למי שרוצה לתפעל את המצלמה ידנית, אז בגלל שהיא קומפקטית אין לה הרבה כפתורים. ולכן הרבה הגדרות נעשות דרך התפריט.

יום טוב

• הוסף לסימניות
קניתי canon g16

היא מפיקה תמונות מדהימות ללא ידע או מאמץ, שווה כל שקל

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים
לפי מה שהבנתי א"כ הG16 הכי מומלצת
שאלתי כעת היא: מה ההבדל בינה לבין מצלמות DSLR
האם יש שוני משמעותי וכדאי להשקיע עוד קצת או שזה יספק אותי
שוב פעם הצורך שלי בעיקר לצילום ציורים והדפסתם בגדול
ואם כדאי לי להשקיע יותר מה המצלמה הכי מומלצת לצורך שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הציירים;1635198:
לפי מה שהבנתי א"כ הG16 הכי מומלצת
שאלתי כעת היא: מה ההבדל בינה לבין מצלמות DSLR

גודל חיישן.
אפשרות חיבור עדשות שונות.
ממשק. ונוחות שימוש.

• הוסף לסימניות
SX50 מעולה!!

ויש לה זום מטורף!

• הוסף לסימניות
אם הכי חשוב לך חדות וגם בתאורה נמוכה
מה שצריך לחפש זה חיישן גדול
הG16 לא מצטיינת בגודל החיישן שלה
לעומת
G1X של קנון
או RX100של סוני
שהן מצלמות קומפקטיות אך עם חיישן גדול

• הוסף לסימניות
מצד שני יש יתרון משמעותי לG16 בצמצמים מול הG1X.

• הוסף לסימניות
תכלס איזה מצלמה לקנות
סיבכתם אותי
G16
או RX100
או G1X

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הציירים;1635487:
תכלס איזה מצלמה לקנות
סיבכתם אותי
G16
או RX100
או G1X

הסוני נותנת תמורה טובה יותר למחיר, והיא טובה הרבה יותר בוידאו. לעומת זאת הקנון G1X טובה יותר בתאורה נמוכה.
אם אתה מצלם באוטומאט אז אלו המצלמות שלך. אם אתה רוצה לתפעל פונקציות ידנית הG16 נכנסת למשחק.

בכל מקרה יש לך כאן רשימה מכובדת. ואל תתפתה למצלמות שיש להם זום מרשים, זה אומר שיש להם איכות תמונה נמוכה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה