אבל הבנתי שהחלקים מאוד שבירים וחדשים מאוד יקרים יחסית?!רק שארפ!!!!!!!
החלקים אמנם עדינים, אבל המקרר מחזיק שנים רבות!
לא להתפשר!!!!!
מישהי כתבה לאחרונה שהם שיפרו את הפלסטיקהאבל הבנתי שהחלקים מאוד שבירים וחדשים מאוד יקרים יחסית?!
רק שארפ!!!!!!!
החלקים אמנם עדינים, אבל המקרר מחזיק שנים רבות!
לא להתפשר!!!!!
יש לנו sharp כבר שנתיים+ והוא שלמות של מקרר
מקפיא למעלה מקרר למטה- סטנדרטי, קל לנקיון ומקרר מעולה.
מגיע עם שעון שבת ואת מסדרת אותו מראש לפי חורף/קיץ שיעבוד לפרקי זמן מסויימים
ובנוסף יש לו מפסק חיצוני שמעביר למצב שבת (חוסך הדבקות מיותרות וכו')
יש לו אפשרות של הקפאה מהירה- אם את צריכה לקרר משהו דחוף
@זה מה שאני:שארפ אני קניתי לאחרונה אולי סמסונג יותר טוב בפלסטיק שלו במדפים אבל המנוע של שארפ הוא הכי טוב לפי כמה חניות
וזה הפלוס היחידנדמה לי שהפלסטיקה הכי חזקה נמצאת במקררי בקו.
איזה חסרונות ידוע לכם בו? שהוא לא נוצץ ועדכני?וזה הפלוס היחיד
LG מצוין ממש.יש למישהי נסיון עם LG?
בשבת הוא הופך בקושי לצידנית.איזה חסרונות ידוע לכם בו? שהוא לא נוצץ ועדכני?
לדעתי מה שחשוב במקרר הוא שיהיה סוס עבודה ויעשה את שלו בלי קונצים.
מעניין שאצל ההורים שלי שי' זה לא קורה. ייתכן שיש לכם מקרר תקול?בשבת הוא הופך בקושי לצידנית.ברגע שמעבירים להתקן שבת הוא מפסיק לקרר
איפה קניתם בעודפים?יש לנו סמסונג rf65A9011b1
מקרר ממש איכותי ונח!
(היה לנו שארפ קודם, וזה בלי השוואה)
קנינו בעודפים, משמעותי למחיר...
(אגב, התלבטנו מאוד לגבי החברה, והטכנאים אמרו פה אחד שאי אפשר להשוות את סמסונג לכל המקררים שהוזכרו קודם. זה כמה רמות מעל)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים