מקרר המלצה על מקרר מושלם - אני יודעת שהיה על זה הרבה אשכולות... אבל חשוב לי כמה פרמטרים

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל המלצה על מקרר

הדרישות\שאלות:

* גודל החל מ550 ליטר
* איכותי
* מדפים חזקים
* מידות - רוחב עד 93 ס"מ, עומק - יש מספיק מקום לעומק, אבל איך מכניסים אותו למשקוף של 70 ס"מ? אפשר לפרק דלתות? או שצריך לפרק את המשקוף?
* צריכה פחות מקום במקפיא, יותר תכולה של המקרר
* התקן שבת יש\אין\צריך\לא צריך?
* אחריות כמה שנים? שרות לקוחות - האם נתקלתן והייתן מרוצות?
* פחות איכפת לי אם זה 2 או 4 דלתות, הפוך או ישר
* תקציב עד 5000-5500 ש"ח - האם זה ריאלי ?
* אולי יש עוד דברים ששכחתי - אשמח שתחכימו

ראיתי כאן באשכולות שהרבה ממליצים על בלומברג, שאלתי בחנות אם יש דגם יותר גדול של החברה הזו או באותה רמה, אז קיבלתי המלצה על אלקטרומייסטר של בערך 5083 ליטר. המוכרת טוענת שזה אותה איכות. יש לכם מה לומר על החברה הזו?

תודה ענקית לממליצים זה חסד גדול!

• הוסף לסימניות
כדאי לחשוב על אופציה של 2 מקררים פחות גדולים שיתחברו ל-2 שקעים נפרדים - לאחד דלת נפתחת משמאל ולשני דלת נפתחת מימין (אפשר לבקש להפוך עוד לפני האספקה) בִּמְקום מקרר אחד גדול - כך תפתרו את בעיית המעבר דרך המשקוף והמזוזות, תקבלו נפח גדול, ויתרון נוסף - לפני פסח אפשר לנקות מקרר אחד ולהכין אותו לחג מוקדם יותר.

• הוסף לסימניות
כדאי לחשוב על אופציה של 2 מקררים פחות גדולים שיתחברו ל-2 שקעים נפרדים - לאחד דלת נפתחת משמאל ולשני דלת נפתחת מימין (אפשר לבקש להפוך עוד לפני האספקה) בִּמְקום מקרר אחד גדול - כך תפתרו את בעיית המעבר דרך המשקוף והמזוזות, תקבלו נפח גדול, ויתרון נוסף - לפני פסח אפשר לנקות מקרר אחד ולהכין אותו לחג מוקדם יותר.
הבעיה שאין לי מספיק מקום במטבח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה