מקרר המלצה על מקרר 2 דלתות לפחות 600 ליטר מקפיא תחתון.

• הוסף לסימניות
כל האשכולות על מקררים כבר לא רלוונטים בגלל הדגמים החדשים.
מחפשת בדחיפות המלצה על מקרר מקפיא תחתון, 2 דלתות, לפחות 600 ל' עם פלסטיקה טובה מנוע שקט ואיכותי. תודה!

• הוסף לסימניות
אנא, דחוף לי ממש, מקרר הסמסונג ששימש אותנו בנאמנות רבה 20 ש"ח מלא מים במגירות.. טכנאים אומרים שלא שווה להשקיע בתיקון.... בדיוק בערב פסח...מה קונים היום???
(לא מעונייינת ב4 דלתות בגלל המקום לסלומון, אולי אני טועה..?)

• הוסף לסימניות
לי יש מקפיא תחתון
4 דלתות חברת

Haier​

נהנת מאד.
ונכנס לי דג סלומון.

• הוסף לסימניות
הי! אם את מחפשת מקרר עם מקפיא תחתון, יש מספר מקררים מומלצים שיכולים להתאים לצרכים שלך:
  1. Sharp SJ-GTR760S – מקרר 2 דלתות עם מקפיא תחתון בקיבולת של 556 ליטר. מדובר במקרר עם מנוע שקט ואמין, פלסטיקה איכותית ומערכת קירור מצוינת שמספקת טריות לאורך זמן.
אם את לא מעוניינת במקררי 4 דלתות בגלל חוסר מקום, הבחירה ב-2 דלתות בהחלט מתאימה יותר עבורך. חשוב לוודא גם שהמקרר מתאים למידות המקום בבית שלך.

בהצלחה, ופסח כשר ושמח!

• הוסף לסימניות
הי! אם את מחפשת מקרר עם מקפיא תחתון, יש מספר מקררים מומלצים שיכולים להתאים לצרכים שלך:
  1. Sharp SJ-GTR760S – מקרר 2 דלתות עם מקפיא תחתון בקיבולת של 556 ליטר. מדובר במקרר עם מנוע שקט ואמין, פלסטיקה איכותית ומערכת קירור מצוינת שמספקת טריות לאורך זמן.
אם את לא מעוניינת במקררי 4 דלתות בגלל חוסר מקום, הבחירה ב-2 דלתות בהחלט מתאימה יותר עבורך. חשוב לוודא גם שהמקרר מתאים למידות המקום בבית שלך.

בהצלחה, ופסח כשר ושמח!
למה זה נראה AI?
המקרר הוא מקפיא עליון...

• הוסף לסימניות
לנו יש LG מקפיא תחתון
כבר כמה שנים - מאד!! מרוצים ב״ה
דומה לדגם הזה: (רק שלנו 680 ליטר נראה לי)
שימו לב רק שזה יכול לעבור לכם בדלתות - כי הוא מאד עמוק

• הוסף לסימניות
יש גם מקררי 3 דלתות.
המליצו לי לאחרונה על מקרר 3 דלתות 700 ליטר של LG. זה שתי דלתות מקרר, ומקפיא תחתון בצורת מגירה.
אני אישית פחות התלהבתי מהמגירה, אבל לסלמון זה בטוח מתאים.

• הוסף לסימניות
המגירה באמת מבולגנת - אבל היא מכילה - מלא!!!!
פשוט כמה שאני ממלאת אותה יש לי עוד מקום

• הוסף לסימניות
לי יש מקרר של סמסונג
קניתי לפני חצי שנה
מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
לא להתקרב ל LG859 מנסיון + ביקורות בזאפ (הולך המדחס מהר...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה