יצא לי לשחק בהרבה מהם בינתיים. מבחינת הנאה, למי שאוהב חידות, בכולם כיף לשחק פחות או יותר. אבל, מבחינת התוכן, לא כולם מתאימים לציבור חרדי. יש כאלו שאפילו מכילים ממש תוכן בעייתי.
המעבדה הסודית נקי לגמרי, ומוצלח. מתאים למשפחה חרדית (אם לא נתייחס לצורך לדעת אותיות באנגלית למשל ...)אשמח לשמוע איזה אתם מכירים ומה ההתרשמות מבחינת התאמת התוכן למשפחה חרדית.
בעיקר על:
המעבדה הסודית
תחנת הקוטב
האי האבוד
הבקתה הנטושה
המוזיאון המסתורי
מה שכתבת רלוונטי גם למי שמכיר קצת חדרי בריחה?צריך לשים לב גם לרמה של המשחקים - יש להם רמות שונות ולא מומלץ להתחיל עם משחק ברמה קשה מידי.
המעבדה הסודית לא מומלץ בתור משחק ראשון כי הרמה שלו גבוהה ומיועד למתקדמים וכדאי לשחק בו רק אחרי ששיחקתם בכמה אחרים. מומלץ להתחיל עם בית החידות שהוא ברמה של מתחילים.
הבקתה הנטושה נקי מבחינת התוכן? מתאים למשפחה חרדית שמורה מאד?אני יודעת יש לי את הבקתה הנטושה
ובהחלט אחרי פעם אחת אין מה לשחק שוב
לכן אני מחפשת מישהי שמוכנה למכור יד 2 או אולי למסור יותר טוב
המשחק שלי כרגע משמש כגמ"ח לקרובים (יש כרגע תור ארוך...)
זה בדיוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים