דרוש מידע המלצה על מתסרקת לילדות בירושלים

• הוסף לסימניות
אהובי
0527691946
בחורה מקסימה,עם המון סבלנות
אחפש תמונות...

• הוסף לסימניות
מתוך כל מה שהעלו כאן
יש מישהי בשכונת רמות?

• הוסף לסימניות
אני צריך מישהי מקצועית באלעד שתדע ללמד את המקצוע לקבוצת בנות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• הוסף לסימניות
אני צריך מישהי מקצועית באלעד שתדע ללמד את המקצוע לקבוצת בנות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• הוסף לסימניות
אני ממש מקווה שמי שהעלתה כאן פרטים
בררה ובדקה שאותה אחת מסכימה ורוצה פרסום באינטרנט!!
במיוחד אם מדובר בנערה צעירה!

• הוסף לסימניות
אני ממש מקווה שמי שהעלתה כאן פרטים
בררה ובדקה שאותה אחת מסכימה ורוצה פרסום באינטרנט!!
במיוחד אם מדובר בנערה צעירה!
זה נקרא אצלך פרסום?? שנותנים המלצה על בעלת מקצוע עם מס' טלפון???

• הוסף לסימניות
מרימי סטפנסקי

אלופה!!!!!!!! סבלנית!!!!!! אין על התסרוקות שלה.

היתה לנו חתונה בחמישי התסרוקת נשארה עד שבת בבוקר, כמו חדש.

0527691541
מצטרפת להנ"ל באמת אלופה!1

• הוסף לסימניות
זה נקרא אצלך פרסום?? שנותנים המלצה על בעלת מקצוע עם מס' טלפון???
זה נקרא שרשמת באינטרנט שם + טלפון + פרטי עיסוק של אותה נערה.
*יתכן ואינה מעוניינת שהטלפון שלה יגיע לכל אחד באינטרנט...
*עיסוק - יש נערות שעדין לא עוסקות בצורה ממוסדת (מס הכנסה ושות')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה