התייעצות המלצה על עגלת תינוק מושלמתתת

• הוסף לסימניות
חרשתי על הבוגבו בי.
מבחינתי היא באמת מושלמת! אבל בא לי להתחדש,
יש למישהי להציע עגלה יפה ונוחה בליגה הזאת פחות או יותר?!
ולא את היויו. עגלה קומפקטית, לא מסורבלת, נוחה לנסיעות...
אהבתי את הסייבקס איזי טוויסט,
השאלה אם יש עוד משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
נראה לי בסייבקס יש דגם שממש מזכיר את ה'בי'
גם בצבעים יפים

• הוסף לסימניות
יש לי את האיזיטוויסט
עם השק שינה שהיה לתינוק כשנולד
היא נחמדה ממש קלה וזורמת
אבל צרה בטירוף!!
היום כשהפעוט בן קרוב לשנה פחות מורגש כי הוא יושב ומקריב עצמו קדימה
כשהיה קטנטן אפילו כשנולד היה ממש צר להכניס ולהוציא אותו כשהעגלה בשכיבה בקושי היה מקום לידים שלי להכנס ב2 הצדדים ולהניח / להוציא להרגיע וכו' ואם הוא היה עם מעיל וכובע בכלל היה צפוףףף
מי מדבר על להשכיב על הגב לא מעשי
יש עוד קטע מעצבן שהחלק העליון של המושב שמתקפל בגלל ה'סבוב' אם נשענים עליו עם הראש נוטה להתקפל אחורה וזה מעצבן
ממליצה כבר על היויו שרחבה ב7 סמ בערך יותר

• הוסף לסימניות
יש את מוצי איגו - העגלה הכי מושלמת

קבצים מצורפים

• image (8).png
    image (8).png
    KB 212.1 · צפיות: 132
  • image (7).png
    image (7).png
    KB 39 · צפיות: 123
  • הוסף לסימניות
הדונה מאד נוחה אבל היא לא מתאימה לילד גדול ועדין היויו נח יותר

• הוסף לסימניות
יש לי מימה זיגי.
מרוצה מאוד.
יפה, קלה, נוסעת טוב.

• הוסף לסימניות
יש גם את "מאם", מזכירה קצת בעיצוב שלה את היויו
קלילה מאד ונוחה.

• הוסף לסימניות
כמעט בטוחה שכן
למדוד לך סנטימטר?

• הוסף לסימניות
זה ארוז לי-
50 סנטימטר השלד
כל גלגל זה 5 ס"מ
משהו כמו 65

• הוסף לסימניות
באמת שלמו

באמת שלמות, היא נוסעת חלק, חזקה מאד, ולא ראיתי הבדל בנוחות בינה לבוגבו
הדונה לא בריאה לתינוק כעגלה היא מיועדת יותר ליציאות.
תבררי אם יש במלאי!!!
אני נסעתי לפני חודש במיחוד לנמל תל אביב שם החנות motherland והיא היחידה ( עד כמה שידוע לי ) שמוכרת מוצי והם אמרו שאין להם כלום במלאי כי הם לא קיבלו סחורה מהחורף(שעבר9 בגלל הקורונה
אז תתקשרי לברר קודם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה