המלצה על עדשת מאקרו

• הוסף לסימניות
שתתאים לצילום תכשיטים, על גוף פול פריים.

יש?

• הוסף לסימניות
לא יודעת בקנון.

בניקון יש לי 105 והיא מעולה לזה.

• הוסף לסימניות
תודה אנשים
אתם נהדרים

• הוסף לסימניות
גם לי יש 100 2.8

• הוסף לסימניות
מקפיצה..
יש עדשה מומלצת נוספת מלבד ה100?

ניסיתי אותה ועדיין היה קשה לה להתפקס על יהלום קטנטן.. לקח לה זמן ולא היה אפשר להתקרב מספיק.

• הוסף לסימניות
יש מרחק פיקוס מינימלי, אולי התקרבת יותר מדי? ניסית לפקס ידנית?

• הוסף לסימניות
שרי זה מה שאני שואלת, אם יש המלצה על עדשה שאפשר להתקרב איתה יותר..

• הוסף לסימניות
לי יש 50MM צמצם 2.5 ניתן להתקרב כמעט לאפס.

אבל מראש אמרו לי שבתכשיטים היא מזייפת צבעים.

אז רק שלא תקני אותה .

• הוסף לסימניות
לי יש את ה60 ניקון היא מעולה
לא יודעת איך זה בקנון

• הוסף לסימניות
פערי welcone!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
העדשה 100 מעולה לצילומי מקרו ותכשיטים.

הדרך הטובה ביותר להשיג פוקוס מקרוב, שהצילום יעשה על חצובה, עם פוקוס ידני

• הוסף לסימניות
האמת שזה מה שעשיתי.
אבל כשהטבעת היה דקה הייתי חייבת להתרחק וזה מבאס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה