דרוש מידע המלצה על עו"ד לעניני עבודה/ עו"ד בודק שכר- יש?

• הוסף לסימניות
עו"ד אסתי ויסלר
estw10***gmail.com

• הוסף לסימניות
אני בודקת שכר, (לא עוד...)
מה אתם צריכים?

• הוסף לסימניות
אם אתם צריכים עזרה וייצוג התביעה נגד מעסיק אתם יכולים לפנות למייל: information@ kavlaoved.org.il
יש שם עוד של דיני עבודה בהתנדבות...

• הוסף לסימניות
אני בודקת שכר, (לא עוד...)
מה אתם צריכים?
אני צריכה עו"ד.
אם אתם צריכים עזרה וייצוג התביעה נגד מעסיק אתם יכולים לפנות למייל: information@ kavlaoved.org.il
יש שם עוד של דיני עבודה בהתנדבות...
לא רוצה בהתנדבות, אני רוצה עו"ד עם אינטרס להוציא את כל מה שמגיע לי.

• הוסף לסימניות
אני מכיר משרד שעוסק רק בזה
אבל יקר אצלם
אם מתאים אני אתן פרטים

• הוסף לסימניות
אני צריכה עו"ד.

לא רוצה בהתנדבות, אני רוצה עו"ד עם אינטרס להוציא את כל מה שמגיע לי.
הם לו מייצגים,
הם נותנים יעוץ ראשוני בהתנדבות...

לרבקה מקובר יש גמ"ח שהיא עונה, (לא חושבת שהיא מייצגת)
אבל היא דע לייעץ לכם מי מומחה לתחום הספציפי במקרה שלכם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מכיר משרד שעוסק רק בזה
אבל יקר אצלם
אם מתאים אני אתן פרטים
יקר? בית משפט לא יחייב את המעסיק לשלם?
הם לו מייצגים,
הם נותנים יעוץ ראשוני בהתנדבות...
אני לא צריכה ייעוץ, יודעת בדיוק מה צריך לעשות, רק צריכה מישהוא חזק לייצג אותי, כי נוצרו הסתעפויות רבות שאני יכולה לתבוע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יקר? בית משפט לא יחייב את המעסיק לשלם?
זה לא עובד ככה..
אחרת כל אחד שחושב שהוא צודק ייקח את הטופ שבטופ..
המציאות שזה לא עובד כך
אבל הם מאוד יקרים אז לא חושב שמתאים

• הוסף לסימניות
ביה"ד רואה מאוד בחומרה הפרות של דיני עבודה...
אתם יכולים למצוא פסקי דין בענייכם ותראו מה סיכויי ההצלחה - ואז לא חייבים משהו יקר , רק משהו מוסמך שייצג אתכם

• הוסף לסימניות
ביה"ד רואה מאוד בחומרה הפרות של דיני עבודה...
אתם יכולים למצוא פסקי דין בענייכם ותראו מה סיכויי ההצלחה - ואז לא חייבים משהו יקר , רק משהו מוסמך שייצג אתכם
זה בדיוק מה שחשבתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה