התייעצות המלצה על פלאפון--מה קונים?! משהו איכותי טוב

• הוסף לסימניות
אני מחפש מכשיר שיהיה איכותי, עם קליטה חזקה (חשוב לי שיתמוך גם בחו"ל), בגרסה כשרה או תומכת ללא אינטרנט פתוח. האם ה-F22 Pro מצדיק את המחיר שלו לאורך זמן, או שעדיף ללכת על ה-Flip 2 הפשוט יותר?
שוואמי חצי טאצ' וכו'...

אשמח לשמוע מבעלי נסיון ומתמצאים

• הוסף לסימניות
דבר ראשון כדאי לדעת- שאין משהו טוב!
הכל אותו זבל!!
אבל ה-F22 Pro מעולה יחסית,

• הוסף לסימניות
קרוב אליי ממש מחליף טלפונים יותר ממה שהוא מחליף גרביים סתם לבדיחה ולחרוזים;)
היה לו תאמינו לי את כל הסוגים כולל קיו 3 קיו 7 4*4 5*5 וכן הלאה והלאה לפני מספר חודשים הוא הגיע עם קיו 8
בשבת האחרונה הוא התארח אצלי וראיתי שהוא כבר יותר מדי על קיו 8 שאלתי אותו מה נסגר??
הוא ענה לי פה אחד עוד לא נתקלתי בכזה טלפון טוב מכל הבחינות איתו אני נשארעוד הוא אמר לי הוא טוב למעט צלילי הטלפון שפחות הוא נהנה מחוזקותם
נ.ב. אכן גם לי יש קיו 8 ומרוצה ממנו עד הגג כל הבני בית מחכים לרגע להחליף טלפון לקיו 8

• הוסף לסימניות
קרוב אליי ממש מחליף טלפונים יותר ממה שהוא מחליף גרביים סתם לבדיחה ולחרוזים;)
היה לו תאמינו לי את כל הסוגים כולל קיו 3 קיו 7 4*4 5*5 וכן הלאה והלאה לפני מספר חודשים הוא הגיע עם קיו 8
בשבת האחרונה הוא התארח אצלי וראיתי שהוא כבר יותר מדי על קיו 8 שאלתי אותו מה נסגר??
הוא ענה לי פה אחד עוד לא נתקלתי בכזה טלפון טוב מכל הבחינות איתו אני נשארעוד הוא אמר לי הוא טוב למעט צלילי הטלפון שפחות הוא נהנה מחוזקותם
נ.ב. אכן גם לי יש קיו 8 ומרוצה ממנו עד הגג כל הבני בית מחכים לרגע להחליף טלפון לקיו 8
מחיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה