המלצה על צבעי מים איכותיים

• הוסף לסימניות
אמיתיים, הכוונה.
אולי זה קצת "פאסה" היום בעידן הדיגיטלי...
אך מי שעוד זוכר ניחוח מכחולים ואת מגע הקנסון, יוכל בוודאי לעזור:
בני היקר בן 10, לומד בחוג ציור מתקדם (כבר שנה שניה)
וביקשו מאיתנו לקנות צבעי מים איכותיים
אך דא עקא, המורה מכיר רק חברות מחו"ל (רוסיה), ואני צריכה לקנות זאת כאן, מעבר לכביש, ולא מעבר לים.
אז - אודה מאוד לכל בדל של מידע
פאבר-קסטל? ווינזור ניוטון? או שיש בכלל חברות אחרות לצבעי מים?
(אני מכירה יותר את תחום של אקריליק ושות')

• הוסף לסימניות
לי יש קוטמן ווינזור-ניוטון בקוביות מחזיק שנים, ובאיכות גבוהה, להשיג בכל חנות רצינית
גם המוצרים של טלנס "ואן גוך" בדרך כלל באיכות די גבוהה.

• הוסף לסימניות
של ואן גוך בהחלט טובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1001456:
של ואן גוך בהחלט טובים.
יש להם כמה רמות, אבל גם המתחילים שלהם ממש טובים.

• הוסף לסימניות
אולי אני אוכל לעזור.
יש לי למסירה הרבה קופסאות פח של צבעי מים באבקה. זה אמור להיות של חברה איכותית כי זה עזבון של צייר. אם מעניין אותך אבדוק את החברה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1001421:
אמיתיים, הכוונה.
אולי זה קצת "פאסה" היום בעידן הדיגיטלי...
אך מי שעוד זוכר ניחוח מכחולים ואת מגע הקנסון, יוכל בוודאי לעזור:
בני היקר בן 10, לומד בחוג ציור מתקדם (כבר שנה שניה)
וביקשו מאיתנו לקנות צבעי מים איכותיים
אך דא עקא, המורה מכיר רק חברות מחו"ל (רוסיה), ואני צריכה לקנות זאת כאן, מעבר לכביש, ולא מעבר לים.
אז - אודה מאוד לכל בדל של מידע
פאבר-קסטל? ווינזור ניוטון? או שיש בכלל חברות אחרות לצבעי מים?
(אני מכירה יותר את תחום של אקריליק ושות')

אני נהנית מאד כבר כמה שנים מפלקאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1001499:
אולי אני אוכל לעזור.
יש לי למסירה הרבה קופסאות פח של צבעי מים באבקה. זה אמור להיות של חברה איכותית כי זה עזבון של צייר. אם מעניין אותך אבדוק את החברה.

נשמע מעניין בהחלט
אפשר פרטים?
"אבקה" הכוונה קוביות מוצקות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1001499:
אולי אני אוכל לעזור.

מענין גם אותי :)

• הוסף לסימניות
וינדזור-ניוטון לדעתי הכי טובים.
לפחות היו פעם כשעוד ציירתי

• הוסף לסימניות
טוב, בדקתי.
זה של WINSOR&NEWTON
אבל לא ברור לי אם זה אכן צבעי מים.
כתוב על קופסאות הפח: powder colour
מדובר על כ35 קופסאות פח קטנות.
לפי מה שזכור לי זאת אבקה ממש (וזה מתאים לPOWDER). השתמשתי בזה אי פעם, לפני יובלות.

מוזמנת לבדוק אם מתאים לך.

• הוסף לסימניות
תודה על הטרחה!
אני צריכה צבעי מים בקוביות קשיחות
POWDER דווקא נשמע מעניין,
אבל אני לא חושבת שהחוג מעודד עריכת ניסויים שלא מן המניין...
בכל אופן, איפה את נמצאת? (אפשר באישי) אני בביתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה