מי עוד?
אין על יוסי שקד!מחפשת המלצות על צלם וידיאו
אהבתי את העבודה של יוסי שקד
מישהו מכיר?
איך הוא ביחסי אנוש? בהסתנכרנות עם צלמים וכו'?
פתוחה לשמיעת המלצות...
תודה!אלי שדה צילום וידאו-היה לנו
מומלץ בטרוףףףףףףףףף
תותח!!!!!!!!
![]()
![]()
כןתודה!
מספיק חד וברור?
זוויות מעניינות?
אנושיות?
עריכה?
אחד האלופים!!!!אלי שדה צילום וידאו-היה לנו
מומלץ בטרוףףףףףףףףף
תותח!!!!!!!!
![]()
![]()
ואיך אח שלו מאיר?אלי שדה,
חד, ברור,
עריכה מושלמת,
שירות מהמם,
לקחנו אותו ב3 חתונות,
מרוצים מאוד!
לא מכירה,ואיך אח שלו מאיר?
גם טוב?
את מאיר אני לא מכירה,ואיך אח שלו מאיר?
גם טוב?
לפי מה שבררתי יחיאל הוא וידיאו, תפוס בתאריך שלי והביא לי את המספר של אלי...את מאיר אני לא מכירה,
אבל יחיאל אחיו הוא צלם ארועים (לא וידאו)
תותחחחח!!!!
ביחד הם פשוט צוות מנצח!
מעניין...לפי מה שבררתי יחיאל הוא וידיאו, תפוס בתאריך שלי והביא לי את המספר של אלי...
הכי מומלץ שיש!!אהבתי את העבודה של יוסי שקד
מישהו מכיר?
איך הוא ביחסי אנוש? בהסתנכרנות עם צלמים וכו'?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים