המלצה על צלם מעולה+

• הוסף לסימניות
כצלמת במשפחה התפקיד למצוא צלם לחתונת אחי הושם עלי
ואחרי הרבה בדיקות וחקירות הוחלט על הצלם מאיר שבח מהפורום,
אז רציתי להמליץ בחום על צלם מקצועי ברמות
לא פספס אף אחד למרות הלחץ....
נחמד ואדיב,מתקתק עינינים,
והעיקר תמונות מושלמות:)
המלצה בלי תמונה לא שווה...
אז אתה מוזמן לעלות תמונה של החבורה שלי....

• הוסף לסימניות
מי הצלם?
סוד?

• הוסף לסימניות
תודה רבה
שמחתי לתת לכם שירות

אם היה לנו יותר משניה וחצי לתמונה הזו היה עדיף.. אבל הנה מה שביקשת..
.

קבצים מצורפים

• 1R5A3520.jpg
    1R5A3520.jpg
    KB 126.9 · צפיות: 74
  • 1R5A3523.jpg
    1R5A3523.jpg
    KB 155.3 · צפיות: 73
  • 1R5A5191.jpg
    1R5A5191.jpg
    KB 82.7 · צפיות: 72
  • הוסף לסימניות
תמונות יפות. 3 פלשים אחוריים?

• הוסף לסימניות
תמונות ממש טובות!!!!
הרבה מזל טוב!!!

• הוסף לסימניות
מהמם!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשרינו;n4955465:
תמונות יפות. 3 פלשים אחוריים?

תודה

אני משתמש בארבע אחוריים (ובסך הכל 7 פלאשים בסטודיו)
יש מצב שהשמאלי העליון לא הבזיק פה

כאמור, צילום סטודיו באירוע נעשה במקרים רבים תחת לחץ ויש שניות בודדות לכל סצנה, אם היה לי זמן הייתי מנמיך את התאורה הראשית למניעת צלליות בעיניים של הילדים (הזוית נשארה מהסצנה הקודמת שכללה את ההורים בעמידה)
מנמיך קצת את מיקום הצבע, ועוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה