מידע שימושי המלצה על קבלן מקצועי זול ואמין באזור בני ברק

• פותח הנושא 999
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נשמח לקבל המלצות על קבלן מקצועי זול ואמין באזור בני ברק לעבודה גדולה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לי יש המלצה על קבלן מצוין וזול מאד תכתבי לי לwork8010 בגימייל.

• תודה
Reactions: 999
  • הוסף לסימניות
אלמקייס 0548406384.

חרדי בן-תורה, ישר, אמין, ומקצועי. גובה מחיר מעט למעלה מהמקובל אצל בני־דודו, אבל מתגמש בקלות יחסית.

• תודה
Reactions: 999
  • הוסף לסימניות
עוד תגובה נכונה משם:

עד שאתה מתפלל על קבלן טוב ולא יקר, התפלל על קבלן סביר ויקר, כולי האי ואולי לא תצא בפחי נפש.
למרבה הצער, על הקבלנים נאמר חברי גנבים כולו, אוהב שוחד ורודף שלמונים. פיהם דיבר שווא והבטחתם אינה שווה אפילו לצור על פי צלוחית. (וחלקם פסולי עדות לחופה, כפי שפסק הגרש"ז). לכן, העצה היעוצה להשקיע במה שנראה מיותר ולכתוב חוזה מדוקדק, על כל פרט ופרט, ולקחת מפקח בנייה אפילו על שיפוץ קטן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ח"ו להכליל את כולם
יש קבלים טובים והגונים
בשביל זה טוב לברר קודם ולקבל המלצות מבעלי נסיון
נכון מאד
זה לא אני כתבתי אלא ציטוט מפורום אוצר החכמה
שיניתי בכל אופן בתוך דבריי מילה מסויימת

• הוסף לסימניות
הוא חדש בתחום?
את האמת שאני לא מכיר אותו אישית אלא שמעתי עליו המלצות, וכמו שלינקקתי לעיל לפורום אוצר החכמה
אם תרצו אוכל לחפש עבורכם מספרי טלפון של אנשים שעשו אצלו וממליצים עליו ותשאלו את כל השאלות

• הוסף לסימניות
את האמת שאני לא מכיר אותו אישית אלא שמעתי עליו המלצות, וכמו שלינקקתי לעיל לפורום אוצר החכמה
אם תרצו אוכל לחפש עבורכם מספרי טלפון של אנשים שעשו אצלו וממליצים עליו ותשאלו את כל השאלות
אשמח לקבל מספרים של ממליצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה