המלצה על קבלן

• הוסף לסימניות
אנחנו לקראת שיפוץ רציני
כולל הרחבה

נשמח לשמוע המלצות אזור בני ברק

וכמובן כל מידע רלונטי יתקבל בברכה

• הוסף לסימניות
יקי הוא קבלן יסודי ואמין אך קצת יקר. אבל אם אתם רוצים שקט פיזי (ונפשי....) אז שווה כל שקל.

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לקבל המלצות על קבלנים נוספים

• הוסף לסימניות
ינקי אדלר
פינישים עד הסוף עד שתהיו מרוצים
לא זול אבל שווה מאד מאד לעבור את התקופה המשוגעת הזאת בלי לחץ דם גבוה מהקבלן
0504161585

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש לי מישהו מעולה ואמין מאד מנסיון אישי אם את רוצה פרטים פני אלי באישי

• הוסף לסימניות
אם כבר-קופצת על האשכול- אנו מחכים להכנס לדירה שבונים על הגג, רוב הדירה בנויה ויש כמה דברים שעדין לא הושלמו- כניסה לדירה עדיין אין ריצוף
כבר בנו מדרגות מהקומה לפני אבל הגישה עדין לא מרוצפת, בתוך הדירה כיורים, שירותים וברזים ומשקופים עדין לא שמו
תוך כמה זמן זה אמור לקחת כי אנו מרגישים שהדבר כבר נסחב כמה שבועות בלי כמעט התקדמות
אודה למידע ממי שיש לו נסיון בנושא

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת האם לכתוב ברבים שם של קבלן מוכר בבני ברק שאותו לא תעזי לקחת
אחרי שהסתבכנו איתו גילינו שיש עוד לא מעט אנשים שנפלו. ( חבל שאת הבירור היסודי הזה לא עשינו קודם:( )
בכול אופן אם את רוצה להיות בטוחה שאת לא לוקחת אותו אני אשלח לך באישי

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת האם לכתוב ברבים שם של קבלן מוכר בבני ברק שאותו לא תעזי לקחת
אחרי שהסתבכנו איתו גילינו שיש עוד לא מעט אנשים שנפלו. ( חבל שאת הבירור היסודי הזה לא עשינו קודם:( )
בכול אופן אם את רוצה להיות בטוחה שאת לא לוקחת אותו אני אשלח לך באישי
מוכנה לכתוב לי למייל?
yudbyud2 בגמייל

• הוסף לסימניות
קבלן לדעתי מאוד מומלץ בבני ברק. לא זול בכלל אבל מושלם. יהודה שטיינברגר

• הוסף לסימניות
אבי לוי תושב כרמיאל אבל גם עובד במרכז אנחנו עכשיו מסיימים שיפוץ איתו ואכפת לו מהדירה יותר מאיתנו והכי חשוב ישר כמו סרגל ולא יקר
הטלפון שלו 0525468348

• הוסף לסימניות
אהרן זילברמן מקצועי ויר"ש בונה באיכות מאוד גבוהה ובקצב מהיר
נראה לי פועל בכמה איזורים מחיר סביר בהחלט
054-4366003

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה