המלצה על קבלן

• הוסף לסימניות
שלום ליושבי הפורום המקצוענים!
אנו עומדים ב"ה לפני בניה בסדר גודל- הריסה של הבית הנוכחי ותוספת יחידה בגג.

ב"ה רוב שלב הניירת מאחורנו, כעת מחפשים הצעות מחיר מקבלנים אמינים. דא עקא, בסביבה הקרובה שלנו כל מי שבנה-רב עם הקבלן שלו... פשוט סיפורים שלא יאמנו- ברחו, חיפפו, קימבנו...

השיקול הבסיסי בין קבלן יהודי ל"בן דוד" עדיין לא הוכרע. כל המלצה או דיס- יקדמו אותנו מאוד.

תודה!

• הוסף לסימניות

ב"ה רוב שלב הניירת מאחורנו, כעת מחפשים הצעות מחיר מקבלנים אמינים. דא עקא, בסביבה הקרובה שלנו כל מי שבנה-רב עם הקבלן שלו... פשוט סיפורים שלא יאמנו- ברחו, חיפפו, קימבנו...

השיקול הבסיסי בין קבלן יהודי ל"בן דוד" עדיין לא הוכרע. כל המלצה או דיס- יקדמו אותנו מאוד.
באיזה עיר?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי לתת לך קבלן אמין מאד אבל הבנתי שהוא גם יקר
הוא עבד אצל גיסתי והם היו ממש מרוצים,קבלן יהודי
אם זה מענין אותך אשאל אותה

קחי בחשבון שקבלן יהודי לא תמיד=אמין, ממש לא
לצערי רוב הסיפורים ההזויים ששמעתי היו על קבלנים יהודיים
לנו היה קבלן ערבי ונתן כל מה שסיכמנו איתו

• הוסף לסימניות
יש לי לתת לך קבלן אמין מאד אבל הבנתי שהוא גם יקר
הוא עבד אצל גיסתי והם היו ממש מרוצים,קבלן יהודי
אם זה מענין אותך אשאל אותה

קחי בחשבון שקבלן יהודי לא תמיד=אמין, ממש לא
לצערי רוב הסיפורים ההזויים ששמעתי היו על קבלנים יהודיים
לנו היה קבלן ערבי ונתן כל מה שסיכמנו איתו

בדיוק לכן לא הכרענו בפולמוס:(

רק שביעות רצון והמלצות 'מדברים' אלינו...

• הוסף לסימניות
יש לי בירושלים המלצה
בב"ב יש אחד מומלץ בשם צוויבל אם תרצי אברר לך מחר מספר טלפון

• הוסף לסימניות
בדיוק לכן לא הכרענו בפולמוס:(

רק שביעות רצון והמלצות 'מדברים' אלינו...
אחותי בנתה ולקחה קבלן יהודי בפער של 7000 שח מערבי,אבל שווה כל שקל
חשב על הרבה דברים שהם לא חשבו מראש כמו שקעים בכל מיני מקומות תוספות של חציבות ,ממש הגדיל ראש
אם תרצי אשיג לך את המספר שלו,

• הוסף לסימניות
יש לי קבלן יהודי, לא הכי זול, אבל גם לא בין היקרים, עבודה אמינה ומקצועית מאד, יסודי ועומד בזמנים,
ממליצה מאד

• הוסף לסימניות
ובלי קשר לקבלן.
או עם קשר.
כי לא מספיק קבלן מוצלח וזול.
צריך מפקח בניה!!!
אל תוותרי על מפקח בניה בשום מחיר.
ואם יש מפקחת זה עדיף...
מפקח טוב מקצר את זמן העבודה עד כדי מחצית מהזמן הרגיל
וגם חוסך הרבה עוגמות נפש.
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות

תודה!

האמת שמהנסיון שלי הייתי ממליצה לך ללכת על מנהל פרויקט שהוא גם מפקח,הוא יחסוך לך את כל הכאב ראש,בין אם זה להביא הצעות מחיר,לעקוב אחרי כל פיפס בבניה,להביא בעלי מקצוע טובים ולהגדיל ראש בהכל.
אנחנו לקחנו את ברוך הרשברג-קומפלייס ואני ממליצה לך בכל פה,השקט הנפשי שהיה לנו היה חלום,והתוצאה בכלל.
כשאנחנו מוציאים כל כך הרבה כסף כל כך חשוב הרוגע והתוצאה וזה מה שקבלנו אצלו.
אם תרצי אני יתן לך מספר,
ושיהיה לכם המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
ובלי קשר לקבלן.
או עם קשר.
כי לא מספיק קבלן מוצלח וזול.
צריך מפקח בניה!!!
אל תוותרי על מפקח בניה בשום מחיר.
ואם יש מפקחת זה עדיף...
מפקח טוב מקצר את זמן העבודה עד כדי מחצית מהזמן הרגיל
וגם חוסך הרבה עוגמות נפש.
הרבה הצלחה!!

שמעתי דברים פחות טובים על המקצוע הזה...

• הוסף לסימניות
דרך אגב, לגבי הקבלן שעליו אני ממליצה, מפקח בניה פשוט מיותר, גם אני וגם בעלי ממש עסוקים, בעלי היה נכנס לדירה כל בוקר, רואה את המצב, ואחר כך בלילה היה נכנס לראות מה שעו, חוץ מטעות שראה פעם אחת, לא נתקלנו בכלל בבעיות

• הוסף לסימניות
כתבתי באישי ואני מניחה גם כאן
חיים פיינטוך, 050-7105565
גיסתי כ"כ מרוצה ממנו ואולי זה יעזור לעוד מישהו לבנות בשלווה
הם מחר נכנסים לדירה שפורקה מהיסוד, תוך חודשיים הכל מושלם
הבנתי שהוא קצת יותר יקר אבל לפעמים על זול משלמים יותר
לא היה צריך אפילו פקח בניה, העבודה תוקתקה, הבן אדם אמין
ולא נותן הרגשה של עושה טובה על כל דבר שמבקשים
יש לו גם אחריות על העבודה אפילו אחרי כמה שנים

• הוסף לסימניות
אני בניתי עם קבלן ערבי ומאד נהניתי אמין ומקצועי וגם מהיר שלמשל כל העבדות השקטות כגון טיח ואנסטלציה הוא פשוט יכול לעבוד עד 11 בלילה שזה מאד מקצר את העבודה לפרטים אפשר באישי

• הוסף לסימניות
את צריכה גם קבלן שלד?
כי לגבי קבלן פנים (כולל הריסה ובנייה פנימית) יש לי המלצה על קבלן יהודי אמין, מסור ומוצלח ברמה בלתי מצויה! משהו נדיר. הוא גם לא יקר מאד ביחס למחירי הקבלנים היהודים ובטח שלא ביחס לתמורה שהוא מעניק.
אלא שהוא לא עובד עם שלד. (אבל אולי יהיה לו המלצה לקבלן שלד מוצלח כמוהו.)
אם אקטואלי, פני באישי.

העיקר, המון הצלחה וסיעתא דשמיא בכל
ושתהיה לכם ברכת הבית!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

תודה!

יש לי כמה ברמה שאין צורך במפקח בניה.
פני אלי למייל שבחתימה.

• הוסף לסימניות
את צריכה גם קבלן שלד?
כי לגבי קבלן פנים (כולל הריסה ובנייה פנימית) יש לי המלצה על קבלן יהודי אמין, מסור ומוצלח ברמה בלתי מצויה! משהו נדיר. הוא גם לא יקר מאד ביחס למחירי הקבלנים היהודים ובטח שלא ביחס לתמורה שהוא מעניק.
אלא שהוא לא עובד עם שלד. (אבל אולי יהיה לו המלצה לקבלן שלד מוצלח כמוהו.)
אם אקטואלי, פני באישי.

העיקר, המון הצלחה וסיעתא דשמיא בכל
ושתהיה לכם ברכת הבית!!!

כן, גם שלד וגם פנים.
אמן!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה