מבקשים המלצה לקרן כספית מומלצת עם תשואה שנתית טובה ודמי ניהול נמוכים ככל האפשר
הבנק מפנה לבחירת הקרן מהאתר הזה
אבל שם יש כ"כ הרבה מידע שהסתבכו איתו
תודה מראש
ההבדלים בכספית הם מועטים, חבל על הזמן.מבקשים המלצה לקרן כספית מומלצת עם תשואה שנתית טובה ודמי ניהול נמוכים ככל האפשר
הבנק מפנה לבחירת הקרן מהאתר הזה
אבל שם יש כ"כ הרבה מידע שהסתבכו איתו
תודה מראש
תודה גדולה על הטבלה, אבל מדובר בזוג מבוגר שלא יודע לנתח את המידע הזה.![]()
השוואת קרנות סל
docs.google.com
זוג חילוני מבוגר כשרות במטבח אצלהם ככה ככה אז בשוק ההון..מגדל כספית כשרה היא מצויינת בדמי ניהול, וגם בעלת כשרות כפולה של הבד"ץ וגלאט הון.
מה הקשר?זוג חילוני מבוגר כשרות במטבח אצלהם ככה ככה אז בשוק ההון..
קרן כספית פחות מתאימה כהשקעה לטווח של 20 שנים.אשמח לדעת גם כן היכן כדאי לשים 20 אלף ל20 שנה
ואיך התהליך
כאשר הריבית תרד, יהיה סיכון לקרן של ההשקעה?
מה מתאים לשלב כחלק סולידי בטווח של 20 שנה במסחר עצמאי, וגם בקופ"גקרן כספית פחות מתאימה כהשקעה לטווח של 20 שנים.
זה חייב להיות מותאם לנתונים האישיים.מה מתאים לשלב כחלק סולידי בטווח של 20 שנה במסחר עצמאי, וגם בקופ"ג
אם אפשר לפרט איזה אג"ח בצורה הכי ברורה שאפשר כולל מספרי ניירות וכו'
תודה רבה
אין כמה כללי אצבע?זה חייב להיות מותאם לנתונים האישיים.
אז מקסימום תמכור ביום שהריבית תרדכאשר הריבית תרד, יהיה סיכון לקרן של ההשקעה?
יש את מה שכתבתי במאמרים שלי.אין כמה כללי אצבע?
משהו כללי בכ"ז
אם הריבית תרד בצורה מדורגת, יש אפשרות ראלית שאני יפסיד מהקרן?יש את מה שכתבתי במאמרים שלי.
1. בטווח הקצר (ימים/שבועות ואפילו עד 3 חודשים) יהיה דווקא רווח מהיר יותר מעצם ירידת הריבית.אם הריבית תרד בצורה מדורגת, יש אפשרות ראלית שאני יפסיד מהקרן?
לא ברור לי אם התכוונתם לשאול לגבי קרן כספית ואז התשובה היא כפי ש @דניאל נבון ענה לכם.אם הריבית תרד בצורה מדורגת, יש אפשרות ראלית שאני יפסיד מהקרן?
שאלתי על כספיתלא ברור לי אם התכוונתם לשאול לגבי קרן כספית ואז התשובה היא כפי ש @דניאל נבון ענה לכם.
או שהתכוונתם לשאול לגבי אג"ח, שמה שציטטתם עוסק באג"ח.
ולגבי אג"ח אז כשהריבית יורדת אז זה דווקא עולה, ואם תהיה העלאת ריבית אז יש אפשרות ריאלית להפסד של חלק מהקרן אם מוכרים מיד ולא מחכים עד לפירעון או עד שזה יעלה בחזרה.
עכשיו כשמדברים על ירידת הריבית, מה הכי נכון לעשות עם הכסף שנמצא בקרן כספית?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים