המלצה על רופא/מרכז רפואי טוב באיזור בני ברק לניתוח לתיקון תנוך האוזן של הבת שלי בשל קרע בחור של העגיל

• הוסף לסימניות
יש לי כיסוי גם של מכבי שלי וגם של ביטוח בריאות הראל.

אז אשמח להמלצה על רופא/מרכז רפואי טוב באיזור בני ברק לניתוח לתיקון תנוך האוזן של הבת שלי בשל קרע בחור של העגיל
וגם מה העלות לכזה דבר.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
כירורגיה פלסטית.שיבא.
מס' 1. מניסיון.
מנהל המחלקה פרופ' יוסף חייק.
אבל כל הכירורגיה פלסטית בשיבא,מצויינת.
לחייק עצמו עלולה להיות המתנה ארוכה.
)גילוי נאות: אנחנו ממתינים לו,בנושא אחר.)
אגב; גם לנו יש מכבי שלי
וביטוח בריאות הראל.

• הוסף לסימניות
כירורגיה פלסטית.שיבא.
מס' 1. מניסיון.
מנהל המחלקה פרופ' יוסף חייק.
אבל כל הכירורגיה פלסטית בשיבא,מצויינת.
לחייק עצמו עלולה להיות המתנה ארוכה.
)גילוי נאות: אנחנו ממתינים לו,בנושא אחר.)
אגב; גם לנו יש מכבי שלי
וביטוח בריאות הראל.
תודה רבה.
האם מכבי שלי וביטוח בריאות הראל מכסה את הניתוח של תנוך האוזן בשל קרע מעגיל? כי אמרו לי במכבי ובהראל ביטוח שצריך הפנייה מרופא ואם זה רק משהו פלסטי בשביל יופי, אז מכבי והראל לא מכסים את זה.

• הוסף לסימניות
רק משהו פלסטי בשביל יופי
בכל מקרה נראה שלא יקבלו אותכם בפלסטיקה אם אין סיבה רפואית.
אבל אני מציע לנסות בכל זאת ולהתקשר למרפאת פלסטיקה בשיבא.
יש לשיבא גם מוקד שעוזר בהתנהלות מול קופח/ביטוחים,שהוא גם יכול לתת מידע ואפילו לעזור.תחפשו ברשת את הטלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה