המלצה על רופא שיניים מומחה לטיפול בלסת מורכבת!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות וחו"ד על מומחה לבעיות מורכבות של מבנה הלסת.

אחד מבני המשפחה בעל לסת עקומה + 2 שיניים שגדלו בחיך - משהו מורכב

כל רופא שהולכים אליו לחו"ד נבהל ומפנה למשהו אחר.
האחד אומר תתחילו אורטודנט ואז יכול להיות שיסתדר. אחרים ממליצים על ניתוח לסת הדסה או אסותא.
בקיצור - אנחנו ממש מיואשים ומבולבלים, מחפשים מומחה טוב לעניין.
(יש משהו אבל תור רק בפברואר ואנחנו לחוצים בזמן)

אם אתם מכירים/שמעתם מכלי ראשון על מומחה לעניין הנ"ל נשמח מאוד לשמוע!!
וכן אם יש למשהו נסיון בכזה "תיק" מורכב

תבורכו בכל הברכות

• הוסף לסימניות
רופאת שיניים אמרה לי שבכל מקרה מורכב כדאי לפנות למכון ללימודי שיניים בהדסה שם יושבים המומחים הגדולים, כאשר מדובר במקרים לא קלאסיים אז המומחים מטפלים והמתמחים רק צופים

• הוסף לסימניות
אולי ד"ר דובלסקי מירושלים, אורטדנט מומחה, עם המון וותק.

• הוסף לסימניות
ממליצה לפנות ליעוץ רפואי מומחה (עסקן רפואי , עזר מציון וכו')
הם ידעו לכוון אתכם הכי נכון.

• הוסף לסימניות
במקרים כאלו הכתובת היא מחלקת פה ולסת בבית חולים והם כבר יטפלו או יפנו לגורם המתאים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מחפשים מידע על ניתוח להחזרת לסת
בתי חולים מומלצים. החזרים כל מידע בנושא יעזור. תודה

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו מידע על אורטנדט שיודע לסדר את זה בלי ניתוח
או מישהו שעשה את הניתוח אשמח לקבל פרטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בעבר הייתי אצל רופא טוב וזול אבל לא מסודר, ללא מחשב וללא פנקסי לקוחות
עשיתי אצלו כמה טיפולי שורש וסתימות ובגלל האי סדר אצלו לא הגעתי לכדי מבנה וכתר (ואולי אפי' לא שילמתי לו על כל הטיפולים אבל זה לא באשמתי, אני ביקשתי ממנו פירוט אבל הוא צריך לבדוק בין המון הפתקים ולא מגיע לכך)
כתוצאה מכך במהלך השנתיים האחרונות 3 שיניים נשברו עד כדי שזה חייב עקירה ושתלים

הייתי אצל מרפאה מתחת לבית (לא קיבלתי עליו המלצה) ואומר שהתהליך של כל שתל זה בין 4000 ל5000 ש"ח
וכשהייתי אצל מכבי הם ביקשו לי על 3 העקירות ושתלים וכמה טיפולים בלסת כהכנה לשתל + מבנה וכתר זרקוניה לטיפול שורש קיים,
בערך 27,000 ש"ח לאחר הנחה של מגן זהב
ואם אצטרף למכבי שלי בהמתנה של חצי שנה זה יעלה לי
בערך 20,000 ש"ח
(לא כולל טיפלים נוספים כגון: הרמת לסת וחניכיים שזה עוד כמה אלפים טובים אם יצטרכו)
אני שואל למה אנשים הולכים אליהם בכלל, הם מאוד יקרים כך שגם לאחר ההנחה זה יוצא יותר יקר מכל מרפאה אחרת

האם מכבי יותר מקצועניים מכולם, עד כדי שנשלם עליהם יותר (אדרבא, א"כ אשמח לשמוע)

האם יש למישהו המלצה למרפאה פרטית או על אחד מהקופות חולים שמתמצים בשתלים ומבקשים מחירים הוגנים (אם שווה יכול להיות שאעבור קופה לתקופה הזאת)

תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה