• הוסף לסימניות
יש לי מצמלת ניקון D750
עם איזו עדשה הייתם ממליצים לצלם צילומי חוץ
מאוד מאוד חשוב לי חדות התמונה

אשמח לתגובות
יום טוב

• הוסף לסימניות
עם 85 1.8 G את תהיי מאוד מרוצה מהתוצאות והמחיר לא בשמיים.
אם יש לך כסף להשקיע יש את ה70-200 או 24-70.
תלוי מה הצרכים ומה התקציב

• הוסף לסימניות
של איזו חברה העדשות?

• הוסף לסימניות
עדשת 50 מ"מ של קאנון יכולה להיות מעולה בשביל קרופ

• הוסף לסימניות
אני משתמש במצלמה זו עם 24 70 וגם 70 200 של טמרון. שילוב מוצלח!!!
דרך אגב טמרון הוציאו סדרה חדשה שנקראת g2 ועל פי חוות דעת של מקצוענים טוענים שיש להם איכות לא פחות מניקון המקורי!!! וכמובן המחיר יותר יקר מניקון

• הוסף לסימניות
לי יש מצלמת ניקון D80 עם עדשת ניקון 50 מ"מ צמצם 1.8 והעדשה משגעת לדעתי (כמובן ביחס למחיר הזול שלה, היא שווה של שקל! ויותר!)
היא מעולה לצילומי חוץ והצמצם שלה נותן עומק שדה מדהים! וגם כמות גדולה של אור שחשובה סמוך לשקיעה.
העובדה שאין לה זום לא כל כך מפריעה לי, מתרגלים די מהר לזוז עם הרגליים.
אם יענין אותך אשמח לתת לך פרטים - הזמנתי אותה והייתי מאד מרוצה מהשירות המהיר.

• הוסף לסימניות
קנון ניקון, כמה בלגאן באשכול אחד...:)

קצת סדר: גוף D750 של ניקון הוא בעל חיישן FF ולכן ההמלצה הטובה ביותר שהתקבלה כאן בתקציב הגיוני לצילומי חוץ היא:
עם 85 1.8 G את תהיי מאוד מרוצה מהתוצאות והמחיר לא בשמיים.
הנה המחיר בזאפ.

תמיד אפשר להציע 70-200, ההבדל במחיר הוא גדול מאד.
ההמלצה על 24-70 נשמעת קצת מיותרת לצילומי פורטרטים בחוץ,
וכמו"כ ההשוואה בין D750 ל D80 [חיישן קרופ] לא לגמרי שייכת. 50mm על קרופ מתנהגים כמו 75mm, לכן ההמלצה בתקציב לא גבוה היא עדיין מה שכתבה @אביטל שורץ.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברור שאם זו מצלמת FF אז עדשת 85 מ"מ היא ההצעה הכי טובה,
אני עדיין בורה בדגמי המצלמות, איזו קרופ ואיזו FF.

• הוסף לסימניות
לא!!! יותר יקר!! אפשר לבדוק בזאפ.
קצת לא קשור לאשכול, ובכל זאת:
עדשות של יצרני צד שלישי כמו טמרון סיגמא טוקינה ועוד, נותנים תוצאה טובה יותר ביחס למחיר.
זה היתרון העיקרי שלהם, ובלעדיו אין להם כמעט מקום בשוק.
פיספסתי משהו?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה זה יצרני צד שלישי... סליחה על הבורות...

• הוסף לסימניות
התכוונתי כמובן לעדשות של ניקון
היא כתבה שיש לה ניקון D750 גם לי יש אותה ובצילומי חוץ ה85 מעולה מכל הבחינות.
ואם יש לה תקציב לא מוגבל הצעתי לה את שתי העדשות שאני חולמת עליהן:rolleyes: רק שהמחיר בשמיים

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה זה יצרני צד שלישי... סליחה על הבורות...
חברות שמתמחות שמייצרות ציוד משלים עבור מוצרים של חברות אחרות.
במקרה שלנו אלו יצרני עדשות [סיגמא, טמרון, טוקינה] שמייצרים דגמים עבור מצלמות של קנון ניקון סוני ועוד.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
כדאי לנסות לקנות עדשה יד 2?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה