דרוש מידע המלצותיכם על טכנאי/איש מחשבים

• הוסף לסימניות
אני חייבת לקנות מחשב או, הלוואי ואפשר, לתקן את מה שיש לי.
אני לא מבינה כלום בנושא, ואין לי זמן לעשות מחקר מקיף.
מאוד יעזור לי המלצות על
איש מחשבים
אמין
וישר
והוגן
שבאמת באמת באמת אפשר לסמוך על המילה שלו.

אין לי דרך לשלוח הודעה פרטית אז אם מדובר בניק מהפורום, זה יעזור לי רק אם יש לכם את מספר הטלפון שלו.

• הוסף לסימניות
לא יכול להעיד על עצמי...
אבל אפשר לנסות
tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשלח הודעה פרטית

• הוסף לסימניות
אני חייבת לקנות מחשב או, הלוואי ואפשר, לתקן את מה שיש לי.
אני לא מבינה כלום בנושא, ואין לי זמן לעשות מחקר מקיף.
מאוד יעזור לי המלצות על
איש מחשבים
אמין
וישר
והוגן
שבאמת באמת באמת אפשר לסמוך על המילה שלו.

אין לי דרך לשלוח הודעה פרטית אז אם מדובר בניק מהפורום, זה יעזור לי רק אם יש לכם את מספר הטלפון שלו.
ממליצה לך לפנות לבעלי
אליעזר קאופמן
0533110844
אמין ותותח בתחום
תהיי מרוצה !
גם טכנאי וגם מוכר
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דוד כהן
מעוולללה!!!
בעיניים עצומוות!!
@דודכהן
התקין לי השבוע מחדש את החשב אחרי שהלך ה SSD
שירות מעל ומעבר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש את גבאי מחשבים מרמות חרדי אמין ומומלץ עם המון נסיון
תשלחו מייל ל- 18022020 @ גימייל ואכתוב לכם טלפון כי אני לא יודע אם הוא רוצה שהטלפון שלו יתפרסם כאן

• הוסף לסימניות
יש את גבאי מחשבים מרמות חרדי אמין ומומלץ עם המון נסיון
תשלחו מייל ל- 18022020 @ גימייל ואכתוב לכם טלפון כי אני לא יודע אם הוא רוצה שהטלפון שלו יתפרסם כאן
שלחתי כתובת מייל והכתובת לא נכונה,
אשמח לפרטים עדכניים
תודה

• הוסף לסימניות
סליחה שכחתי להוסיף A בהתחלה A18022020אין לכתוב כתובת מייל להחליף את הסולמית ב@

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה