המלצות בבקשה > משאבת אוונט משולבת - ידנית+חשמלית ויחדיו

• הוסף לסימניות
ושוב (אחרי האשכול הזה) נשברה לי המשאבה, ובאותו המקום בדיוק, ולאחר נפילה ממש לא רצינית (אני טיפוס שמרן דפקא :mad:).
אמנם, בפעם הקודמת אחת הניקיות הצדיקות פה פשוט תרמה לי את החלק החסר בהתנדבות (!!!), אבל כעת - נראה לי הזוי להשקיע 90 שח לכמה חודשים, אם מדובר במשאבה כ"כ לא עמידה.

וכעת, לשאלתי- מישהי מכירה את האוונט המשולבת חשמלית + ידנית?
היא די זהה לידנית במבנה שלה, אך עם מנוע חשמלי קטנטן הפועל על בטריות/ חשמל.
ת'אמת, נראה די מגניב - רק שכאמור אוונט אכזבה אותי קצת, ומתלבטת אם לנטוש אותם או לאו.

ומלבד זאת, המחיר... 560 ש"ח. :eek:
זה מחיר יקר למשאבה חשמלית, או שאני טועה?

אשמח לשמוע המלצות מניסיונכן, גם על משאבות אחרות חשמליות במחיר שפוי.
זה דחוף לי נוראות, אני חייבת אותה בעקרון באופן יומיומי.

תודה מראש לכל הצדיקות.

• הוסף לסימניות
לי יש משאבה חשמלית וידנית של מדלה סווינג.
היא ממש מצוינת לדעתי, וגם פחות חלקים מאוונט.

שמעתי שהגב' יונה רוב (מדריכת ההנקה הכי מפורסמת כאן בירושלים) מוכרת אותה במחירים הרבה יותר נמוכים מהחנויות.

• הוסף לסימניות
לא לא, צריכה לעבודה. משו קומפקטי וקטן בלבד.

• הוסף לסימניות
אני גם קניתי של מדלה כי היא קטנה יותר מהאוונט.

• הוסף לסימניות
המדלה נהדרת, מוצלחת פי כמה מהאוונט

• הוסף לסימניות
אם את בקופ"ח כללית אז יש לך הנחה על המדלה בבית המרקת שלהם
(לא זוכרת כמה הנחה, אבל אני קניתי לפני 8 שנים (!) ב-250 ש"ח בערך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;1246392:
לי יש משאבה חשמלית וידנית של מדלה סווינג.
היא ממש מצוינת לדעתי, וגם פחות חלקים מאוונט.

כלומר גם משולבת?

בזו המדוברת של אוונט יש אופציה לשליטה על המהירות, זה נשמע מעניין. בכל אופן, אני מבינה שהמחיר יחסית יקר.
מדלה חשמלית זולה יותר?
(יש לי רק מאוחדת, אפילו לא שיא...)

• הוסף לסימניות
אכן, משולבת.
הבנתי שאפשר להשיג אותה אצל יונה רוב ב-500-600 ש"ח.
(לא ניסיתי)

• הוסף לסימניות
אני משתמשת במדלה המיני חשמלית.
מצוינת ממש!
קטנה וקומפקטית, בעלת מנוע קטן ושקט שעושה את כל העבודה.
במקביל יש מדלה יותר יקרה לשאיבה כפולה בו זמנית.

עולה במכבי 360 ש"ח.
יש לי מכבי שלי המקנה 50% כך ששלמתי 180 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי בעבר בהשאלה מיד שרה משאבה מקצועית (עם מנוע ממש רציני) נוחה וקלה לתפעול
השארתי אותה בעבודה (כמובן מקום בטוח וכו') ולקחתי איתי רק את החלקים הדורשים שטיפה כל יום הביתה.
לא עלה בדעתי הרעיון עד שמישהי אמרה לי שיש משאבות למטרה הזו
היה ממש מצוין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה