כללי המלצות בפרסומות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכן לגבי פרסומות שמשולבות בהם המלצות מלקוחות קיימים
ההתבלטות היא:
מצד אחד, האפקט של אם מישהו היה מרוצה סימן שזה טוב.
מצד שני, זה עלול להלעיג את המוצר, כאילו בטח התקשרו לבת דודה, לשכנה ולבת הנשואה בקשו מהם שיגידו כמה מילים ועכשיו מפרסמים י. מ. מפתח תקווה, אולי מצרפים מספר טלפון מעודכן או לא כי תכל'ס מי באמת הולך ומתקשר לזה

האם לדעתכן יש מוצרים מסויימים שכן מתאים וכאלה שלא?
ואולי יש לכם לומר צד נוסף?

אודה לכל חוו"ד

• הוסף לסימניות
אני אישית לא אוהבת וזה מזכיר לי את הסבוון לחצ'קונים של חיים (מכח הפרסום)
אבל לאה בלוי למשל טוענת שבהחלט זה מוסיף לאמינות המוצר ע"ע ליין מעבדות שהיא מפרסמת אותם

• הוסף לסימניות
מוסיף הרבה.
אבל להשקיע שיראה אמין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1709956:
ואיך עושים שיראה אמין?

באמת, תאמינו לי, אני לא משקר.
נו באמת, אני בחיים לא שיקרתי, אני מדבר אמת כל היום. 24 שעות ביממה!

נו, לא יפה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1709982:
באמת, תאמינו לי, אני לא משקר.
נו באמת, אני בחיים לא שיקרתי, אני מדבר אמת כל היום. 24 שעות ביממה!

נו, לא יפה...

:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1709867:
אשמח לשמוע את דעתכן לגבי פרסומות שמשולבות בהם המלצות מלקוחות קיימים
ההתבלטות היא:
מצד אחד, האפקט של אם מישהו היה מרוצה סימן שזה טוב.
מצד שני, זה עלול להלעיג את המוצר, כאילו בטח התקשרו לבת דודה, לשכנה ולבת הנשואה בקשו מהם שיגידו כמה מילים ועכשיו מפרסמים י. מ. מפתח תקווה, אולי מצרפים מספר טלפון מעודכן או לא כי תכל'ס מי באמת הולך ומתקשר לזה

האם לדעתכן יש מוצרים מסויימים שכן מתאים וכאלה שלא?
ואולי יש לכם לומר צד נוסף?

אודה לכל חוו"ד

המלצות זה דבר חשוב מאוד.
אבל המלצות אמיתיות (מאנשים אמיתיים), וגם שידגישו את מה שחשוב להדגיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה