דרוש מידע המלצות/דיס על עגלת ג'וי כרום משולבת אמבטיה

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות/מעלות/חסרונות של העגלה הזו.
נוחות נסיעה, קיפול, טיב, אמבטיה, וכו'
תודה רבה ובשמחות אצל כולם.........

• הוסף לסימניות
יש לי אותה
עברה 3 ילדים עדיין במצב תקין (אצל שני הקטנים השתמשנו רק באמבטיה ואח"כ עברנו לטיולון פשוט-אצל הגדול שימוש של שנה בשני החלקים),
יחסית קלה, נוסעת מעולה, קיפול-בשני ידיים-מתקפלת עם האמבטיה.
לנו יש את הדגם הישן-כך שיש לה מעיין הרגשה כאילו היא הולכת להתפרק במדרגות, בינתיים היא עוד לא התפרקה, ואנחנו גרים בקומה גבוהה...

• הוסף לסימניות
אין לי אותה
אבל מכירה נשים שיש להם
עגלה חזקה נוחה ומצוינת
פשוט לא הכי יפה בעולם, אבל את זה בטח ראית לבד..

• הוסף לסימניות
עגלה טובה מאד ביחס למחיר שלה.
החזיקה אצלי מצוין כבר 2 ילדים בשימוש מאסיבי ועדין במצב טוב.
בעיני היא גם נראית מצוין, מצטרפת למה שכתבו שיש תחושה שהיא קצת מתפרקת במדרגות, אבל גם אצלי היא עדין סוחבת בהחלט.
יש לי עוד בעיה איתה - שהחיבור של הגגון חלש, והוא נופל מידי פעם

• הוסף לסימניות
עגלה עממית נוחה ונחמדה, קלה לקיפול ונוסעת חלק.

יש לי אותה
עברה 3 ילדים עדיין במצב תקין (אצל שני הקטנים השתמשנו רק באמבטיה ואח"כ עברנו לטיולון פשוט-אצל הגדול שימוש של שנה בשני החלקים),
יחסית קלה, נוסעת מעולה, קיפול-בשני ידיים-מתקפלת עם האמבטיה.
לנו יש את הדגם הישן-כך שיש לה מעיין הרגשה כאילו היא הולכת להתפרק במדרגות, בינתיים היא עוד לא התפרקה, ואנחנו גרים בקומה גבוהה...

עגלה טובה מאד ביחס למחיר שלה.
החזיקה אצלי מצוין כבר 2 ילדים בשימוש מאסיבי ועדין במצב טוב.
בעיני היא גם נראית מצוין, מצטרפת למה שכתבו שיש תחושה שהיא קצת מתפרקת במדרגות, אבל גם אצלי היא עדין סוחבת בהחלט.
יש לי עוד בעיה איתה - שהחיבור של הגגון חלש, והוא נופל מידי פעם

אז תזהרו כי אצלי זה באמת נשבר...
אחרי 2 ילדים בלבד (אבל באמת הרבה מדרגות)

וגם לי היה בעיה בחיבור של הגגון.

• הוסף לסימניות
מי שמעונינת אני מוכרת ממש חדשה
ג'וי כרום 1100 (1).JPG
ג'וי כרום 1100 (2).JPG

• הוסף לסימניות
יש לי כזו עגלה
לדעתי היתרון הגדול שלה זה הסל הרחב
חוסך לי להיסחב עם עגלת תאומים
יש מקום בשפע בתוך הסל לגדול בן השנתיים (גם באמבטיה וגם בטיולון עדיין נשאר מקום בסל)
חבל שאין לי תמונה להעלות כל פעם כשאני הולכת ככה ברחוב אני מקבלת תגובות מאנשים "היי שמת לב שיש לך בסל עוד ילד"??

• הוסף לסימניות
עניין של טעם.
לדעתי היא מאוד יפה.

נכון
עניין של טעם
יש שאוהבים מלפפון חמוץ עם שוקולד, אי אפשר להגיד שזה שילוב רע...

• הוסף לסימניות
יש לי אותה, ממש נוחה , נוסעת חלק, שווה כל שקל
רק שהיא כבדה ודי מהר עברתי ליויו- אבל זה כמו כל העגלות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה