קודם שתיפתח בכלל הבורסה היא סגורה כבר שבועמעניין שאף אחד לא הציע את ההצעה עם אחוזי תשואה הכי גבוהים לדעתי ואמנם עם סיכון גבוה ואני מתכווין ברצינות וההשקעה היא בבורסה האירנית במקרה ואיראן תיפול השווי של המטבע שלהם יעלה לכאורה בעתיד זה הימור אבל אם הוא יצליח זה יכול להיות רווח אדיר מה חושבים על זה ....
זה מאוד לוטה בערפל, לא בטוח שהמשטר יקרוס, וגם אם כן יכולה להתפתח מלחמת אזרחים ארוכה.מעניין שאף אחד לא הציע את ההצעה עם אחוזי תשואה הכי גבוהים לדעתי ואמנם עם סיכון גבוה ואני מתכווין ברצינות וההשקעה היא בבורסה האירנית במקרה ואיראן תיפול השווי של המטבע שלהם יעלה לכאורה בעתיד זה הימור אבל אם הוא יצליח זה יכול להיות רווח אדיר מה חושבים על זה ....
איפה אפשר למצוא מוכרים בלחץ?בנדל"ן – יש עלייה בביקוש לדירות במרכז, ניתן למצוא מוכרים בלחץ וכו'..
בבית שמש נראה שאפשר יותר להתמקח.איפה אפשר למצוא מוכרים בלחץ?
איפה המקום האידאילי?
אני יותר בכיון בי"ש ביתר
יש למה לצפות?
תודה
מוכרים בלחץ לא תמצא בפרסומות – זה מגיע יותר מהיכרות בשטח ועבודה עם אנשים וכו'.איפה אפשר למצוא מוכרים בלחץ?
איפה המקום האידאילי?
אני יותר בכיון בי"ש ביתר
יש למה לצפות?
תודה
רלוונטימוכרים בלחץ לא תמצא בפרסומות – זה מגיע יותר מהיכרות בשטח ועבודה עם אנשים וכו'.
בכל מקום ניתן למצוא הזדמנויות מעניינות, תלוי אם זה למגורים או להשקעה.
לע"ע נראה שזה לא היה רעיון מוצלח
צפה בקובץ המצורף 1995884בכמה דולר אתה קונה בדרך כלל שאפר לראותרווחים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים