התייעצות המלצות לחלוקה לפי מדפים של ארון בגדים- ערב פסח

• הוסף לסימניות
כרגע המצב בארון מזעזע. מחפשת המלצות מנסיונכן- כולל קניית פריטים בפרוטות להשלמה.
הארון הזזה- 1.6 מטר.
צד אחד- ארון תליה, 2 מדפים גבוהים- 1 למפות שולחן ופריטי קיץ טיולים כמו כובעי שמש, מידנית וכו'. השני- הנמוך יותר- לבעלי. (אין מקום) מתחת הארון תליה- שמיכות.
צד שני- מדף אחד מגבות (אין מקום, גבוה). 2 מדפים למצעים, מדף לי (אין מקום). מתחת במקור היו 2 מגירות, הוצאנו אותם ועכשיו יש שם מין מדף גבוה- מהרצפה של הארון עד למדף שלי עם רווח באמצע של כמו עוד 2 מדפים. יש שם חנוכיה ואלבומים.
מה מפריע לי?
מדף אחד לא מספיק לבגדים שלי ושל בעלי. הגרביים מתבלגנות, פריטים נתקעים מתחת לדלת של הארון- וגם עוד דבר שאני לכאורה משנה בערב פסח הזה- מזיזה את השידה מבין המיטות לארון לבין 2 המיטות ואז יש יותר מקום. אבל זה לא פותר הכל.
מה יש לכם להציע?
אציין שאי אפשר להעביר כלום לחדר ילדים. המצב שם יותר גרוע- אין שם שום ארון נורמאלי.

• הוסף לסימניות
הטיפ הראשון לסדר בארון זה מדפים חצי ריקים. כך שלא יעזור שום צורת סידור אחרת אם הארון לא יכול להכיל את התכולה שאת מצפה ממנו.
מה לגבי אחסון בארגזי מצעים?
יש מקום בחדר לעוד אחסון? קומודת מגירות יכולה לעזור מאד. ארונות גבוהים מעל ראש מיטה?
ארון פלסטיק במרפסת?
את צריכה למצא מקום אחסון נוסף. זה מאד מאד יעזור לך ואחרי זה אפשר יהיה לחשוב איך לארגן נכון את החפצים בארון.
גרבים וכו' תשקלי לשים במגירות של השידה שליד המיטה.

• הוסף לסימניות
הטיפ הראשון לסדר בארון זה מדפים חצי ריקים. כך שלא יעזור שום צורת סידור אחרת אם הארון לא יכול להכיל את התכולה שאת מצפה ממנו.
מה לגבי אחסון בארגזי מצעים?
יש מקום בחדר לעוד אחסון? קומודת מגירות יכולה לעזור מאד. ארונות גבוהים מעל ראש מיטה?
ארון פלסטיק במרפסת?
את צריכה למצא מקום אחסון נוסף. זה מאד מאד יעזור לך ואחרי זה אפשר יהיה לחשוב איך לארגן נכון את החפצים בארון.
גרבים וכו' תשקלי לשים במגירות של השידה שליד המיטה.
אנחנו במצוקת אחסון חמורה. המגירותצ שליד המיטות מכילות את החפצים האישיים שלנו, מסמכים וכאלו. ארגזי מצעים- כל הרזרוות ועוד כל מיני. אולי באמת חייבים להתחיל להעיף כמה שיותר.

• הוסף לסימניות
מה המרווח בין המדפים? את יכולה לצמצם את המרווחים ולהוסיף עוד מדף?
מצעים, את יכולה לקפל אחרת ולצמצם שטח?
את יכולה להוסיף מגירה פלסטיק ואז גרביים בתוך ומעל מקום לבגדים? או להוריד מסף ולהכניס עמודה של 3-4 מגרות פלסטיק?
יש לך ארון במטבח שאת יכולה להעביר לשם דברים? ארגז מיטה?

(מכירה מקרוב את הצמצום הזה בשטח אחסון)

• הוסף לסימניות
מה הצורת קיפול שתופסת הכי פחות שטח?
האמת שאני לא יודעת להסביר איך אני מקפלת אבל תנסי לראות אם תקפלי אחרת זה יהיה יותר שטוח / יתפוס פחות מקום
תנסי לקפל לגודל של חצי ציפית
(אם תגהצי זה יהיה עוד יותר שטוח אבל א"א להשתעבד לזה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה