מידע שימושי המלצות לחנות מוצרי חשמל בבני ברק

• הוסף לסימניות
הי
עקב מעבר לדירה חדשה.... אני צריכה את כמעט את כל מוצרי החשמל לבית (חוץ ממייבש שיש לי)
מחפשת המלצות על חנות מוצרי חשמל זולה ואמינה בבני ברק,
מה עדיף קרן בני הישיבות או שיא החשמל והמיזוג ?
כמו כן מישהו מכיר את קרייזמן בביתר עילית ? איך השירות האמינות והמחירים שלהם ?
הגעתי אליהם דרך האתר שלהם בגלל תנור ספיציפי של בליני.
מתלבטת אם לפצל את העסקה (את התנור לקנות בקרייזמן והשאר בבני ברק או כבר הכל בקרייזמן)
אשמח לתגובות !
תודה !

• הוסף לסימניות
אני קניתי מזגן אצל קרן בני הישיבות והייתי מאוד מרוצה,לא יודעת לגבי השאר.

• הוסף לסימניות
צורף.
אמינים מאוד. שירות נהדר ומחירים זולים מאוד. (במיוחד אם אתם מגיעים אחרי סקר שוק...)

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שצורף אמינים ויש להם שרות מעולה. אין לי נסיון עם אחרים

• הוסף לסימניות
הייתי לקוח בצורף, הלכתי למקום אחר יותר זול וחזרתי לרכוש בצורף... אין כמוהם.

• הוסף לסימניות
צורף - אחריות, אמינות ושרות.
חוזרים אליהם כל פעם

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על צורף אמינים מאוד

• הוסף לסימניות
אני עשיתי סקר שוק מדוקדק,ואין מתחרים למחיר של קרן בני הישיבות.כמעט בכל מוצר הם הזולים ביותר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפי88;n4944995:
אני עשיתי סקר שוק מדוקדק,ואין מתחרים למחיר של קרן בני הישיבות.כמעט בכל מוצר הם הזולים ביותר....

אבל שירות במוצרי חשמל זה מעל הכל ובזה יש כאלו טובים יותר.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את כל מוצרי החשמל בשיא החשמל והמיזוג ברחוב קוטלר והייתי מרוצה מאד מהמחיר והשירות

• הוסף לסימניות
"חשמל החסד" ברחוב ירושלים
במוצרים שאני בדקתי זולים בכמה מאות שקלים מהשוק....
אגב, לאחר יום שיטוט ארוך במיוחד תכיני את עצמך לכך שכל חנות ממליצה או שוללת חברה אחרת...
הכי חשוב לדעתי זה לשמוע מכאלה שכבר קנו.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, קצת התבלבלתי... מה עם קרייזמן, מישהו מכיר ?

• הוסף לסימניות

אמנם אני רואה שאני מגיב מאוד מאוחר על הפוסט כמעט 5 שנים אחרי, אבל מניסיון זה עדיין משמש אנשים לפני בחירה כזו או אחרת, ולכן אציג את מחקרי הארוך בנושא מוצרי חשמל.

דבר ראשון - קרן בני הישיבות, וירטואל חשמל, חשמל אלעד, וכן 'מחסני חשמל' אמנם יותר זולים מהרבה אבל הם מביאים מוצרי חשמל רק מיבואן שאינו רשמי, וזה מאוד משמעותי במוצרי חשמל בכלל ובמקררים בפרט.
כי צריך במקררים הרבה רחמי שמיים שיהוי מרוצים לאורך שנים ויבואן שאינו רשמי לא לוקח אחריות אפ' בשנה אחריות שהוא נותן, ותמיד חסר לו חלקים.
היבואן הרישמי לא עוזר בכלום למי שקנה ביבואן שאינו רשמי בכוונה, שהלקוח ילמד את הלקח לפעם הבאה.

דבר שני - אחד הסיבות שיבואן שאינו רשמי יותר זול כי הוא לא עובר את כל הבדיקות של מכון התקנים, והסיכוי לבעיות הוא פי כמה יותר גבוה, וכשיש בעיות אין טיפה אחריות על כלום.

החניות המומלצות ביותר הם (כמובן במרכז) שיא החשמל והמיזוג, סולטן, והצורף... שכולם עובדים אם יבואנים רשמיים.

כל האמור לעיל נכתב מניסיון מר וקשה, נחקר ונבדק לעומק עם כמה וכמה טכנאי מוצרי חשמל האמינים והטובים בשוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה