המלצות לכסא מחשב

• הוסף לסימניות
על איזה כסא אתם יושבים בעבודה?
אני מחפשת כסא נח ובריא שיפתור את הבעיות של כאבי גב תחתון בעבודה ממושכת מול המחשב.
מי יודע להמליץ לי מה לקנות, וכן מה לא לקנות, וכמה זה אמור לעלות?

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1135130:

עמדתי לשאול, שווה את המחיר?
מברור שעשיתי עולה בערך 1200 ש"ח.

• הוסף לסימניות
יש אשכולות על הנושא אני קניתי של מטריקס במטריקס בפ"ת והיה שוה!

• הוסף לסימניות
אפשר גם לקנות מושב שמתלבש על כל כיסא וניתן להעביר אותו מכיסא לכיסא . של דק גב . וגם כמו הדום קטן בזווית לרגליים. באלכסון. וזה אמור ביחד להגיע אולי ל500 שח אצל דק גב

• הוסף לסימניות
לי יש כסא של ד"ר גב
שילמתי עליו 1,000 ש"ח
ושכחתי מהכאבים, ב"ה!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בד"ר גב (קיבלתי מהורי מתנה לכבוד הסטודיו החדש...)
ומאז ב"ה! הפסיקו כאבי הגב כתוצאה מהישיבה. בעבר הייתי חווה כאבים מאד חזקים בכל פעם שקמתי.

לפני כן היה לי מושב גב שמחברים לכסא, גם טוב אבל לא אותה רמה.

• הוסף לסימניות
פעם היה כאן קבוצת רכישה וקניתי שם כסא בכחמש מאות שח, ואני מאד מרוצה, בלע"ה חלפו עברו כאבי הגב.

• הוסף לסימניות
רק ד"ר גב, ואני גם קניתי הדום לרגליים שמאד עוזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי 40;1135226:
פעם היה כאן קבוצת רכישה וקניתי שם כסא בכחמש מאות שח, ואני מאד מרוצה, בלע"ה חלפו עברו כאבי הגב.

גם לי יש את הכסא מהקבוצה ומאוד מרוצה. (משום מה לאחרונה אחרי ישיבה של שעות מול המחשב כן חזרו כאבי גב, אולי משהו שיחק עם הכסא ושינה תמיכה?)

• הוסף לסימניות
תודה לעונים,
מה הכוונה דוקטור גב? - כסא או רק מזרון?
ואיזה כסא קנתה הקבוצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;1135229:
רק ד"ר גב, ואני גם קניתי הדום לרגליים שמאד עוזר.

מתעניינת,
איזה דגם הכסא? ואיפה קנית?
הדום לרגליים - מהיכן? דגם?

תזכי למצוות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;1135185:
לי יש כסא של ד"ר גב
שילמתי עליו 1,000 ש"ח
ושכחתי מהכאבים, ב"ה!

איפה קנית?
דרך האתר?
אשמח לפרטים ולדגם מדויק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1135974:
איפה קנית?
דרך האתר?
אשמח לפרטים ולדגם מדויק.

כן
קניתי דגם פרפקט.
יש להם שם פירוט המעלות של כל דגם.
חיפשתי משהו טוב לגב תחתון, והדגם שבחרתי נותן מענה מעולה.
לא מרגישה את הגב, ב"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה